Trenutno čitaš
Premijera nove britanske krimi serije – Bolji put (Better) 

Premijera nove britanske krimi serije – Bolji put (Better) 

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Na Pickbox NOW došla je nova britanska serija o korumpiranoj detektivki na putu prema iskupljenju…

Premijera nove britanske krimi serije Bolji put (Better) dostupna je na Pickbox NOW! U glavnoj ulozi je britanska glumica Leia Farzad, koja tumači ulogu Lou Slack, korumpirane detektivke.

Policijska serija sa kompleksnim i zanimljivim likovima, oduševiće te sjajnim neočekivanim nepredvidljivim scenama. Ako voliš žestoke kriminalističke serije – Bolji put je prava serija za tebe!

Evo o čemu se radi…

Nakon što joj sin zamalo umre, korumpirana policijska detektivka Lou Slack (Leila Farzad), pokušava se iskupiti za svoje grijehove i pobjeći pukovniku Colu McHughu (Andrew Buchan), moćnom kriminalcu za kojeg je radila. Naime, ona je dvadeset godina uzimala novac od njega i štitila ga od zatvora. Ali, kad njen sin Owen oboli, Lou počinje preispitivati svoj život. Voli biti detektivka, ali još više voli novac koji zarađuje radeći s Colom.

Ovo je priča o epskoj borbi jedne žene prema iskupljenju, povratu časti i poštenja, koje je predala muškarcu prije mnogo godina. Pitanje ko je ovdje glavni – narkobos koji plaća detektivku ili detektivka, koja izvlači narkobosa iz zatvora – mnogo je komplikovanije nego što se na prvi pogled čini.

Pročitaj

Kada se Lou odbije pridržavati pravila, ova fenomenalna serija pretvara se u uzbudljivu i intenzivnu potjeru. Farzad i Buchan fenomenalno su odigrali svoje uloge, uvlače nas u priču koju ne možemo prestati gledati. Par se ističe svojom laganom dinamikom na ekranu i Bolji put nam daje osvježavajuću priču o platonskom prijateljstvu, za razliku od burne ljubavne afere. Nema pozadinskih pitanja “Hoće li? Zar neće?” – ovdje smo svjedoci dvoje ljudi koji se poznaju toliko dobro, da se često pitamo kako njihove drage osobe nisu ljubomorne na njihovu hemiju.

Iako je u fokusu priče korumpirana detektivka kao glavni lik, Bolji put ipak nije serija o korupciji. Umjesto toga, ova serija daje pogled na dobro protiv zla i na ono što bi nekoga moglo natjerati na donošenje moralno upitnih odluka. Zanimljiv rezultat je činjenica da nikada nećemo znati na čijoj smo strani. Ova serija fokusira se na Lou i njen svijet, zaobilazeći formate policijske drame i umjesto toga ispitujući način razmišljanja naših likova. Zanimljivo, svježe i jedinstveno, a u isto vrijeme tako britanski! Bolji put gledajte samo na Pickbox NOW!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum