Trenutno čitaš
Predstavom “Ne igraj na Engleze” gradimo budućnost FK “Naprijed”!

Predstavom “Ne igraj na Engleze” gradimo budućnost FK “Naprijed”!

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Gradsko pozorište Jazavac ima čast najaviti izvođenje donatorske predstave “Ne igraj na Engleze” u korist izgradnje tribina stadiona FK “Naprijed” iz Banjaluke. Predstava će biti odigrana u subotu, 25.11. sa početkom u 20 časova.

Ovaj događaj nije samo pozorišna predstava nego i simbol zajedništva pozorišne umjetnosti i sporta. Na inicijativu glumaca Bojana Kolopića, Senada Milanovića, Aleksandra Runjića i reditelja Marka Vukosava udružene su snage sa FK “Naprijed” uspostavljajući most između pozorišnog i fudbalskog svijeta.

Foto: Panorama studio

Vladimir Rosić, predsjednik FK “Naprijed”, izrazio je iskrenu zahvalnost Gradskom pozorištu Jazavac i organizatoru Ljubiši Savanoviću za ovo velikodušno djelo te istakao da ova predstava nije samo gest podrške između dva entiteta, već i dokaz da umjetnost i sport imaju snagu spojiti se u zajedničkom cilju, a to je izgradnja bolje budućnosti za sve.

S obzirom na izvanrednu podršku dosad, prikupljeno je 12.000 KM kroz akciju “Tvoja akcija, tvoja tribina”. Međutim, do konačnog cilja potrebno je sakupiti još 20.000 KM. Upravo je predstava “Ne igraj na Engleze” prilika gdje svaki pojedinac ima mogućnost da se pridruži ovoj vrijednoj inicijativi i da postane dio ostavštine koju pravimo za naš grad Banjaluku, jer svaka donacija predstavlja korak ka ostvarenju sna.

Pročitaj

Foto: Panorama studio

Zato se pridruži ovoj inicijativi i podrži predstavu “Ne igraj na Engleze”, koja će biti odigrana 25. novembra. Vrijeme je da svi  zajedno stvorimo bolju budućnost, a tribina koja će krasiti stadion FK “Naprijed” biće simbol zajedništva i uspjeha!

Ne igraj na Engleze, igraj na Naprijed!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum