Trenutno čitaš
Predstavljamo prvi trailer najopasnije misije do sada

Predstavljamo prvi trailer najopasnije misije do sada

Pet godina nakon zadnje “Nemoguće misije” studija Paramount, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka ovisnog o adrenalinu i akciji. I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često puta opasne po život.

Već smo navikli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera. U prošlim misijama je stajao na avionu koji je ubrzavao i pripremao se za uzlet, samostalno upravljao helikopterom, dok će u novoj misiji skočiti s motorom preko litice u Norveškoj… da bi se padobranom kasnije spustio na voz koji prolazi ispod njega.

Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames and Rebecca Ferguson in Mission: Impossible Dead Reckoning – Part One from Paramount Pictures and Skydance.

Reditelj Christopher McQuarrie scenu je opisao riječima: “Ovo je daleko najopasnija scena koju smo ikad pokušali!”

U novom filmu Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov IMF tim kreću na svoju najopasniju misiju do sada: trebaju pronaći zastrašujuće novo oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu prije nego što padne u pogrešne ruke. Budućnost i sudbina svijeta su u opasnosti, a mračne sile iz Ethanove prošlosti se približavaju. Počinje smrtonosna utrka širom svijeta gdje se Ethan suočava s tajanstvenim neprijateljem u kojoj je naš junak prisiljen shvatiti da ništa ne može biti važnije od njegove misije – čak ni životi onih koje najviše voli.

Hayley Atwell and Tom Cruise in Mission: Impossible Dead Reckoning – Part One from Paramount Pictures and Skydance.

Nemoguća misija: OOdmazda prvi dio stiže u kina na ljeto 2023. u distribuciji Blitza, u premium formatima.

Reditelj:
Christopher McQuarrie

Scenaristi:
Christopher McQuarrie i Erik Jendresen

Pročitaj
HBO

Producenti:
Tom Cruise, Christopher McQuarrie

Izvršni producenti:
David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Tommy Gormley

U glavnim ulogama:
Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes, Mark Gatiss, Indira Varma, Rob Delaney.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum