Trenutno čitaš
Poznate ličnosti koje su nosile vjenčanice u boji

Poznate ličnosti koje su nosile vjenčanice u boji

vjenčanice u boji
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Vjenčanja i bijele haljine su sinonimi. Ali velika tradicionalna haljina nije po svačijem ukusu. I baš poput kratkih haljina, vjenčanice u boji su češće nego što misliš. Pogledaj ove poznate ličnosti koje su izgledale zapanjujuće na svoj veliki dan. Nisu sve veze izdržale test vremena, ali ove su haljine i dalje hit.

Emily Ratajkowski

Ratajkowski se vjenčala sa Sebastianom Bear-McClardom na intimnoj ceremoniji 2018. Nevjesta, koja obično nikad nije bez dizajnerskih komada, odlučila se za odgovarajuće odijelo Zara u svijetloj senf boji. Izgled je upotpunila šeširom sa širokim obodom i sandalama na kaišiće.

vjenčanice u boji
elle.com.au

Anne Hathaway

Glumica je na svom vjenčanju u Kaliforniji 2012. godine nosila po mjeri šivenu Valentino haljinu s ombre ružičastom suknjom od tila. Prisjetila se postupka odabira haljine kao uspomene koju nikada neće zaboraviti.

“Sjećanje na stvaranje s Valentinom nešto je što ću zauvijek čuvati. Nekako mi je pročitao misli i dizajnirao haljinu koju sam oduvijek željela”, rekla je.

vjenčanice u boji
elle.com.au

Mandy Moore

Moore je obukla po mjeri kreiranu blijedo ružičastu haljinu Rodarte od tila, na svoj veliki dan 2018. Prije nego što je uopšte odabrala haljinu, ljudima je otkrila da je bila “nekako uvjerena da to neće biti stereotipna bijela vjenčanica, jer to jednostavno nije ona.”

elle.com.au

Malin Akerman

Glumica se vjenčala s britanskim glumcem Jackom Donnellyjem još 2018. godine i jednostavno je izgledala prekrasno u ružičastoj Cushnie haljini. Haljina se savršeno uklopila uz vjenčanje na obali, boemske tematike.

vjenčanice u boji
elle.com.au

Sarah Jessica Parker

Pročitaj
vuneni kaput

U pokušaju da nadmudri znatiželjne paparazze, Sarah je na venčanje s Matthewom Broderickom 1997. godine obukla crnu haljinu Morgane Le Fay. Iako je kasnije priznala da je zažalila zbog svoje odluke, i dalje mislimo da je izgledala zapanjujuće.

vjenčanice u boji
elle.com.au

Elizabeth Taylor

Taylor je bila jedna od prvih koja je pokrenula trend vjenčanice u boji. Doduše, to joj je bio četvrti brak, ali njena žuta haljina i cvjetni ukras za glavu koji je nosila za udaju za Richarda Burtona 1964. godine, bili su zaista božanstveni.

vjenčanice u boji
elle.com.au

Prelistaj galeriju za još više inspiracije:

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum