Trenutno čitaš
Postani direktorica svog make-up svemira!

Postani direktorica svog make-up svemira!

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Do it LIKE A BOSS: Kopiraj izgled očiju influenserke Amine Efendić uz pomoć essence LIKE A BOSS box-a by Amina, koji sadrži maskaru i gel za fiksiranje obrva.

Essence

essence ti i ovoga puta pomaže za zavladaš svojim make-up svijetom! Uz proizvode LIKE A BOSS možeš biti baš sve što poželiš, jer ćeš svaki make-up stil odraditi besprijekorno, poput prave direktorice, koja uvijek ima sve pod kontrolom. Zaštitno lice ove „bossy“ kolekcije je nezamjenjiva influencerka Amina Efendić, koja LIKE A BOSS proizvode savršeno uklapa u svaki svoj look.

Essence

U svakoj situaciji, želimo da nam trepavice budu neodoljive. Novi partner u toj misiji je LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH ULTRA BLACK MASKARA, koja će sigurno tvoje oči pretvoriti u pravi magnet za poglede.

Essence

Ultra crna maskara stvara intenzivan izgled, a mekana, zakrivljena vlaknasta četkica pruža trenutni efekat volumena i vidljivo produžene trepavice. Ovaj se efekat može dodatno pojačati nanošenjem nekoliko slojeva. Potpuno metalizirano, ružičasto pakovanje totalno je wow.

Pročitaj

Essence

Kako bi tvoje obrve bile na mjestu tokom cijeloga dana, tu je essence FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING GEL ZA OBRVE. Providni gel postaviće obrve na mjesto. Izuzetno jak gel za učvršćivanje obrva je dugotrajan te se brzo suši i savršen je za trendi Brow Lamination izgled obrva.

Essence

Oba proizvoda su veganska. essence LIKE A BOSS box by Amina je dostupan u dm-drogerie markt prodavnicama.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum