Trenutno čitaš
Poljupci i kroasani: Romantični roman savršen za ljubitelje serije Emily in Paris

Poljupci i kroasani: Romantični roman savršen za ljubitelje serije Emily in Paris

poljupci i kroasani knjiga

An-Sofi Žuano nas vodi na neodoljivo putovanje kroz Pariz u svom romanu “Poljupci i kroasani”, koje je jednako slatko kao i najfiniji makaron kolačići iz pariskih poslastičarnica. Za ljubitelje serije “Emily in Paris”, ovo je knjiga koja će te osvojiti svojom pričom o Miji Dženrou, mladoj balerini iz Amerike čija je sudbina povezana s magičnim gradom svjetlosti.

Mija Dženrou je oduvijek znala da joj je suđeno da postane profesionalna balerina. Zapravo, to joj je u krvi – prema porodičnoj legendi, njena pra-pra-pra-prabaka nekada je igrala u Pariskoj operi i lično ju je naslikao Dega! Njeni roditelji tvrde da je to samo puka fantazija, ali za Miju je to mnogo više od toga. To je njena sudbina.

Mija planira da provede čarobno ljeto u Parizu jureći svoj san, ali kada u pirueti sleti u Pariz, vrlo brzo shvata da će sve možda biti komplikovanije nego što se nadala. Za početak, tu je njena rivalka Odri, koja ne preza ni od čega da je nadmaši. Tu je i njen instruktor baleta, čiji će je nemoguće visoki standardi dovesti do tačke pucanja. A onda, tu je i… Luj. Opasno šarmantni Luj. Željan je da povede Miju u obilazak svog grada, a Mija je i više nego srećna što može da skoči na njegovu vespu i stavi ruke oko njega dok prolaze pored blistavih svjetala Ajfelovog tornja.

Pročitaj
gladijator II

Mijino ljeto trebalo je da bude posvećeno baletu, ali Pariz s razlogom zovu Grad ljubavi…

Za sve one koji sanjaju o Parizu kao gradu koji inspiriše ljubav i umjetnost, “Poljupci i kroasani” je knjiga koju ne smiješ propustiti. U njoj ćeš naći toplinu romantične priče i intrigantne likove čiji će te putevi neizbježno očarati. Prepusti se ovoj knjizi i doživi Pariz kroz oči Mije Dženrou – balerine koja sanja, voli i raste u srcu grada svjetlosti.

Izvor: vulkani.rs

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum