Trenutno čitaš
Pogledaj trailer za novu romantičnu komediju sa Reese Witherspoon i Ashtonom Kutcherom

Pogledaj trailer za novu romantičnu komediju sa Reese Witherspoon i Ashtonom Kutcherom

L'Occitane
L'Occitane

Praznik ljubavi je na pomolu. Dan zaljubljenih je unosan za romantične komedije, a upravo je objavljen trailer za novi film na Netflixu. U filmu Your Place or Mine glume veterani romantične komedije Reese Witherspoon i Ashton Kutcher.

Kutcher je izrazio entuzijazam da učestvuje u ovom projektu: „Tokom godina, sa svakom romantičnom komedijom o kojoj sam razmišljao, uvijek bih pitao da li je Reese dostupna. Želio sam da radim sa njom tokom cijele karijere. I tako, kada su mi se obratili u vezi sa ovim filmom, odmah sam rekao: Da.”

 

Zvanični Netflix sinopsis glasi:
“Debbie (Reese Witherspoon) i Peter (Ashton Kutcher) su najbolji prijatelji već 20 godina iako su potpune suprotnosti. Praktična računovođa Debbie žudi za rutinom i stabilnošću sa svojim sinom Jackom (Wesley Kimmel) u LA-u; Elegantni brend konsultant Peter voli promjene u New Yorku. Kada zamijene kuće i živote na sedam dana, saznaju da ipak nisu sve rekli jedno drugome i otkriju da ono što misle da žele možda nije ono što im zaista treba. Scenarij, režiju i produkciju potpisuje Aline Brosh McKenna (Đavo nosi Pradu, 27 haljina), u filmu takođe glume Jesse Williams, Zoë Chao, Steve Zahn, Tig Notaro, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby i Vella Lovell.”

Pročitaj

Osim što piše i režira Your Place or Mine, Aline Brosh McKenna preuzima i producentske dužnosti zajedno sa filmskom zvijezdom, Reese Witherspoon. Pridružuju joj se i producenti Jason Bateman, Michael Costigan i Lauren Neustadter.

Ako želiš da se udobno smjestiš sa nekom posebnom osobom i uživaš u odmoru, Your Place or Mine će se premijerno prikazati na Netflixu 10. februara.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum