Trenutno čitaš
Pjesma ‘I’ll Be There for You’ ponovo popularizovana nakon smrti Matthewa Perryja

Pjesma ‘I’ll Be There for You’ ponovo popularizovana nakon smrti Matthewa Perryja

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Obožavatelji Matthewa Perryja su i dalje uz njega – tako što slušaju tematsku pjesmu serije “Friends”, “I’ll Be There for You” bez prestanka od šokantne glumčeve smrti u subotu.

Pjesma benda The Rembrandts je ove sedmice imala preko 1,3 miliona streamova na Spotify i YouTube.

Pjevač Charlie Puth (31) je čak izveo pjesmu na svom koncertu u Melburnu u Australiji u nedelju prije nego što je prešao na svoj hit iz 2015. „See You Again“, koji je napisan za film „Furious 7“ kao omaž Paulu Walkeru.

I tvrdo ukoričeno izdanje Perryjevih memoara iz 2022., “Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar”, zauzima prvo mjesto na Amazonovoj listi najprodavanijih u memoarima, dok je verzija u mekom povezu na 3. mjestu od ponedjeljka uveče.

Perry je glumio Chandlera Binga u NBC-jevom sitkomu “Prijatelji”, koji se emitovao od 1994. do 2004. godine. Vjeruje se da se zvijezda filma “Fools Rush In” utopio u svojoj kući u Los Angelesu u subotu popodne. Imao je 54 godine.

Pročitaj

Perryjeve kolege iz serije “Prijatelji”, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer, oplakivali su Perryja u zajedničkoj izjavi u ponedjeljak.

“Svi smo tako potpuno uništeni gubitkom Matthewa. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica” – stoji u saopštenju glumačke ekipe. „Ima toliko toga za reći, ali sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak.” „Vremenom ćemo reći više, kada budemo mogli“, nastavlja se u saopštenju. “Za sada, naše misli i naša ljubav su sa Mattyjevom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli širom svijeta.”

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum