Trenutno čitaš
Pickbox NOW: Dva hit naslova sa velikim glumačkim zvijezdama

Pickbox NOW: Dva hit naslova sa velikim glumačkim zvijezdama

Pickbox

U svijetu beskonačnih mogućnosti koje serije pružaju, Pickbox NOW ističe se svojim izborom kvalitetnih naslova evropske i svjetske produkcije.

Dva najnovija naslova, Jedna noć (One Night) i Sjeverna Obala (North Shore), ne samo da su zaokupila veliku pažnju gledaoca nego su na male ekrane dovela i neke od najvećih zvijezda. Svojom izvanrednom glumom, Jodie Whittaker u seriji Jedna noć osvaja srca interpretacijom i utjelovljenjem lika Tess. John Bradley, poznat po ulozi u popularnoj seriji Igra prijestola, preuzima ključnu ulogu kao jedan od istražilaca u naslovu Sjeverna obala.

KRIMINALISTIČKA SERIJA KOJU MOŽETE GLEDATI ODMAH

Sjeverna obala (North Shore)

„John Bradley iz Igre prijestolja i Joanne Froggatt iz Downton Abbeyja vode ovaj zavodljivi krimić obavijen misterijem smješten u Australiji.“ – navodi John Mangan za The Sydney Morning Herald.

Kada kćerka britanskog ministra trgovine bude pronađena mrtva u sidnejskoj luci pod sumnjivim okolnostima, detektivi zaranjaju u tamne tajne onih bliskih žrtvi. Serija prati australijsko-britansku detektivsku ekipu – Joanne Froggatt kao Abigail Crawford i John Bradley kao Max Drummond – kako otkriva tajne koje krije uzbudljivi grad Sydney.

Pickbox
Pickbox

Napeta drama prikazuje sukob kultura i osobnosti dok britanski i australijski detektivi sarađuju na rješavanju misterioznog slučaja. Za kraj, posebno su iznenađenje mlade zvijezde Kirsty Sturgess i Joanne Froggatt koje donose nezaboravne izvedbe i svježe likove!

DRAMA STVORENA ZA BINGANJE

Jedna noć (One Night)

„Jodie Whittaker apsolutno briljira u ovoj misterioznoj dramskoj seriji.“ – The Guardian

Pročitaj
Zamka

U zapanjujućoj australijskoj priči o prijateljstvu i gubitku skupina prijateljica susreće se s dramatičnim oživljenjem prošlosti. Drama stavlja fokus na odnose i živote tri žene – Tess, Simone i Hat te kako se nakon dvadeset godina nose s tim da njihove tajne ponovno izbijaju na površinu. S neočekivanim uspjehom Simoneine knjige, likovi doživljavaju val emocija i otkrivaju stare tajne.

Pickbox
Pickbox

Uspjeh ove izvanredne serije leži u talentu ženske glumačke postave, predvođene s Jodie Whittaker čije su izvedbe nominovane za više od 20 prestižnih nagrada tokom karijere. S Emily Ballou kao kreatorkom priče i Catherine Millar kao glavnom producentkinjom, svaka epizoda ove nevjerojatne drame donosi svježu snagu i dubinu otkrivajući slojeve priče.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum