Trenutno čitaš
Tiha, ali moćna figura Alma Ras brenda: “Key Capsule Collection” s potpisom Sedine Memagić

Tiha, ali moćna figura Alma Ras brenda: “Key Capsule Collection” s potpisom Sedine Memagić

Alma Ras
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

U svijetu mode, gdje postoji priča iza svake slike, Sedina Memagić već dugi niz godina bila je tiha, ali moćna figura iza mnogih od najupečatljivijih kampanja Alma Ras brenda. Pod njenim vodstvom kao art direktorice, kreirano je više od 60 nezaboravnih kampanja koje su privukle mnoge da se vežu za ovu kompaniju i istoimeni brend.

“Key Capsule Collection”, koja sa ponosom predstavlja krunu njenog rada nosi pečat Sedine, uključujući njeno iskustvo, kreativnost i osjećaj za estetiku. Svaki komad ove kolekcije nosi neizbrisivu umjetničku viziju, donoseći novu dimenziju trendova, snage i samopouzdanja. Namijenjena savremenoj poslovnoj ženi, kolekcija se sastoji od komada koji su ne samo moderni, već i praktični. Svaki artikal je pažljivo dizajniran kako bi se uklopio u dinamičan život savremene žene, a najviše u prilikama koje su rezervisane samo za nju.

Jedan od neizostavnih komada u ovoj kolekciji je klasična bijela majica od organskog pamuka, s romantičnom porukom na krajevima rukava: “Dance me to the end of love”. Zahvaljujući nježnom ali čvrstom pamuku, željećeš je nositi svakodnevno i u svim prilikama.

Alma Ras

Donje rublje  inspirisano je sportskim linijama, ali izrađeno od najudobnijeg, mekanog pamuka. Šorc i široke hlače dolaze u nježno rozoj i baby plavoj boji sa trendovskim prugama, užim i širim. Kolekcija takođe donosi totalni zaokret s neobičnim košuljama koje se kopčaju samo na kragni, a njihova mogućnost kombinacije probudiće u svakoj ženi stilistkinju.

Alma Ras
Alma Ras

U kolekciji se našao mantil, special limited edition kao pravo osvježenje sa svojim jedinstvenim dezenom koji daje dašak glamura i luksuza cijeloj kolekciji.  Viskozna podstava mantila  pružit će osjećaj lakoće i prozračnosti. Ovaj komad dolazi u samo 100 komada i trenutno je dostupan kroz pre- order opciju.

Pročitaj
ugg čizme

Alma ras
Alma Ras

Kao snažan simbol kolekcije, korišten je ključ koji predstavlja otvaranje dosad skrivenih prostora osobnosti. Otvaranje ovih “vrata” ne samo da omogućuje pristup unutrašnjem svijetu Sedine Memagić, već i simbolizuje njeno “otkrivanje” pred njihovim kupcima. Ovaj čin otkriva nju takvu kakva zaista jeste – otvorena, iskrena i emotivna. Kroz ovaj simbol, svojim kupcima nude pristup njenim autentičnim mislima, osjećajima i pričama, stvarajući dublju i iskreniju vezu između brenda i zajednice.

Alma Ras

Zaviri u Sedinine tajne prostorije i otkrijte novu kolekciju dostupnu isključivo online na alma-ras.com.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum