Trenutno čitaš
Penelope Cruz je upravo ukrala show u Veneciji

Penelope Cruz je upravo ukrala show u Veneciji

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Na svakom filmskom festivalu ili dodjeli nagrada, zagarantovano je da će se pojaviti jedna slavna osoba na crvenom tepihu koja će zasijati jače od drugih. Ove godine, na 79. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, ta zvijezda je jedna i jedina Penelope Cruz.

penelope cruz u veneciji
Foto: Stefania D’Alessandro/WireImage

Na premijeri L’Immensità, Cruz je nosila crno-ružičastu Chanel couture haljinu. Film, smješten u Rim 1970-ih, prati priču o majci troje djece (koju glumi Cruz) koja je smještena u institucionalni okvir nakon što je imala posla sa svojim nasilnim mužem. U intervjuu za Variety, Cruz je rekla da uopšte ne misli da je njen lik “lud”.

“Ona je zarobljena u svojoj porodici. Zarobljena u svom domu, u svom tijelu. U situaciji u kojoj se ona nalazi, ona nema plan B. Nema bjekstva”, rekla je ona.

Iako na ovogodišnjem festivalu nije nedostajalo nevjerovatnih slavnih izgleda, ne može se poreći da je Cruzova u Chanelu izuzetna.

Pročitaj
ispraćamo novembar novom muzikom

I nije samo njena haljina ukrala šou. Penenlopina nepokolebljiva posvećenost izgledu smokey eye makeup-a dokaz je da kada vam nešto ide dobro, čvrsto se toga držite.

Izvor: graziamagazine.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum