Trenutno čitaš
Pamela Anderson: Samo želim da preokrenem scenario, želim da izazivam ljepotu.

Pamela Anderson: Samo želim da preokrenem scenario, želim da izazivam ljepotu.

Pamela Anderson

Pameli Anderson nije potreban glamurozan izgled da bi se osjećala samouvjereno. Zvijezda “Baywatch” je svoje lice bez šminke ponovo u potpunosti pokazala za 24. izdanje CR Fashion Book.

Samouvjereno je pozirala u nizu outfita, sa prozirnim bodijem dugih rukava iz The Attico u kombinaciji s bijelim Schiaparelli štiklama i narukvicama iz Pandore.

ROE ETHRIDGE

Andersonova govori o samootkrivanju, porodici i nedavnim potezima u karijeri, kao što su njen Netflix dokumentarac i bestseler memoari.

Anderson je nosila malo ili nimalo šminke na događajima i fotografisanju otkako je prisustvovala reviji Isabel Marant Womenswear proljeće/ljeto 2024. tokom Sedmice mode u Parizu, u septembru 2023. Glumica je za CR Fashion Book rekla da se “osjećala slobodno” tokom događaja i da je to uradila “za djevojke”.

“Samo mislim, svijet društvenih medija i fantazija, posebno u modi i filmu, ta mjesta su bijeg, ali ove svakodnevne stvari… Osjećala sam se kao da je u redu jednostavno biti to što jesi”, rekla je Anderson. Napomenula je da joj nije bila namjera “da daje veliku izjavu”, ali joj je drago što je njeno pojavljivanje na događaju “imalo pozitivnu poruku”.

“Samo želim da preokrenem scenario; želim da izazivam ljepotu. I jednostavno sam se osjećala slobodno,” prisjeća se glumica.

Pročitaj
pčelari

ROE ETHRIDGE

Anderson je razmišljala o tome kako joj je usvajanje novog načina života pomoglo da stvori svoju “sopstvenu vrstu ludila”. “Jedva da se moram spremati. Kao da potrošite pola svog života u stolici za šminkanje u ovoj industriji”, rekla je.

“Imam puno odličnih prijatelja koji su šminkeri i frizeri i stilisti i sve su to važni ljudi u ovim snovima koje svi stvaramo za časopise i filmove, ali svaki dan gubiš sebe. Tako da je lijepo izazivati sebe i da ne padneš u svo to ludilo. Ja stvaram svoju vrstu ludila”, dodala je Anderson.

“Kako stariš… prestaješ da juriš za velikim stvarima i počinješ da cijeniš male stvari… Samo vrijeme, dovoljno sna, dobra ishrana, duge šetnje i kvalitetno vrijeme sa voljenim osobama. Jednostavnost postaje krajnji cilj. ..”, napisala je Anderson nedavno na Instagramu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum