Trenutno čitaš
Ovog proljeća te novi Hydramatic Shine ruž za usne poziva da zablistaš

Ovog proljeća te novi Hydramatic Shine ruž za usne poziva da zablistaš

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Žene nose ruž na usnama još od kada je kraljica drevnog Sumera koristila bijelo olovo i smrvljeno crveno kamenje kako bi obojila svoje usne. Muškarci i žene Egipta koristili su ruž kao statusni simbol. Žene u staroj Grčkoj često su nosile crveni karmin, a u srednjem vijeku kada je crkva kritikovala upotrebu ruža, ni tada nisu odustajale od njega.

Ništa ne skreće bolje pažnju na usne nego ruž, a pune usne podsvjesno su povezivane s plodnošću i ljepotom.  Usne se smatraju senzualnim djelom tijela i njihovo isticanje instant će nas učiniti privlačnijim.

AVON

Ako pitamo žene zašto ga nose, reći će vam – kako bi se bolje osjećale u vezi sa svojim izgledom, ali i zato što uživaju u mogućnosti izraziti svoj jedinstveni stil. Boje i sastojci su se mijenjali tokom vjekova, ali svrha nošenja ruža ostaje ista: izražavanje unutrašnje ljepote vanjskim ja.

AVON

Ovog proljeća Avon donosi pravu poslasticu za sve ljubiteljke makeup-a – NOVI HYDRAMATIC SHINE ruž za usne. Eto nove prilike da uživaš kreirajući vlastiti stil! Novih 15 nijansi, glamurozan sjaj i revolucionarna hidriratantna hijaluronska jezgra daće usnama sjaj i neophodnu njegu i još nešto važno – sjajne usne kao modni detalj koji je savršen za svaku priliku, bilo da voliš potpunu ekstravagantnost ili minimalni, ali upečatljiv make up.

AVON

Jedinstvena hijaluronska jezgra ovog ruža za usne izdvajaju ga od ostalih, a njegova formula čini usne neodoljivo mekanim. Nakon svjetskog uspjeha koji je donio Hydramatic Matte ruž za usne, novi Hydramatic Shine kreće njegovim stopama. Zablistaj uz Avon i neka svaki dan bude  prilika da pokažeš koliko si sjajna.

Pročitaj

AVON

Simbolično, za Dan žena, upravo ovim ružem možete pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama! Kako? Narudžbom posebnog seta, Hydramatic Shine ruža u nijansi Burgundy i nessesera za borbu protiv nasilja nad ženama, 100% neto prihoda ide u Avonov fond za borbu protiv nasilja nad ženama. Cijena seta je 31,90 KM. Više informacija o ovoj ponudi pronađite na ovdje.

A novi Hydramatic Shine ruž potraži u Avon brošuri po cijeni 14,90 KM.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum