Trenutno čitaš
Ovog ljeta trend suknji iz 70-ih laska svima

Ovog ljeta trend suknji iz 70-ih laska svima

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Ako nisi oduševljena mogućnošću da otkriješ nekoliko centimetara bedara kada nisi na plaži, budi sigurna da će ovog ljeta biti više trendova nosivih suknji. Duga raskošna suknja 70-ih je super laskavi klasik koji će unijeti boemski štih u tvoju ljetnu garederobu.

MEGA

Naravno, modno osviještene poznate ličnosti su već prigrlile trend. U maju, Katie Holmes, snimljena je kako nosi plutajuću bijelu suknju sa pletenim džemperom i kopčama Miu Miu, dok se Taylor Swift nedavno pojavila u svom studiju u romantičnom, potpuno bijelom izgledu: krop top i odgovarajuća suknja.

Za inspiraciju za pistu, pogledajte kolekcije za proljeće/ljeto 2023., gdje je Chanel pokazao prugastu verziju na dugmad inspiriranu marinièreom, Blumarine je uveo Y2K trend s maksimalnim bojama, a Dior je predstavio ultra ženstvene vezene verzije ukrašene trake i čipka. Cool, udoban i laskav, ovo je ljetni trend suknji koji odgovara svima.

Christian Dior spring-summer 2023 (Victor VIRGILE/Getty Images)

Prošle sezone nekoliko dizajnera predstavilo je svoje reinterpretacije ovog bezvremenskog komada na svojim pistama za proljeće-ljeto 2023.

Pročitaj

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum