Trenutno čitaš
Ovi neočekivani Adidas komadi privlače pažnju modne scene

Ovi neočekivani Adidas komadi privlače pažnju modne scene

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Neosporan je veliki trenutak koji je Adidas imao zahvaljujući njihovoj zvjezdanoj selekciji patika. Od Samba preko Gazelle do najnovijih SL72, popularnost brenda ne jenjava. Ipak, na trenutak zaboravimo na patike. U posljednje vrijeme na modnoj sceni se pojavljuju neki neočekivani Adidas komadi koji nemaju nikakve veze s obućom.

Posljednjih godina, primjećuje se trend na modnoj sceni koji donosi sportsku odjeću iz teretana i sportskih terena direktno na ulice. Instagram feed-ovi prepuni su stilskih kombinacija koje uključuju Adidas sportske komade poput topova, kratkih hlača i trenerki uparenih sa svakodnevnom odjećom, stvarajući iznenađujuće moderne i originalne outfite.

adidas šorc
Instagram/@annelauremais

Kombinacije koje su nekad izgledale nezamislivo, poput trenerke i sakoa ili šortca sa košuljom i baletankama, postaju sveprisutne. Ovaj neočekivani spoj sportskog i klasičnog stila nije samo hrabar modni izazov, već i izraz individualnosti i kreativnosti onih koji ga nose.

adidas duks
Instagram/@amalienielsenn

Ovaj trend nije samo rezervisan za trendsettere. Sve više poznatih ličnosti i influensera pridružuje se ovoj modnoj revoluciji, noseći Adidas sportsku odjeću na crvenom tepihu ili tokom svakodnevnih aktivnosti.

Pročitaj

adidas trenerka
Instagram/@laurareilly__

Pored sveprisutnih patika, Adidas sportska odjeća se uvukla u svakodnevne outfite, uključujući topove, kratke hlače i trenerke sportskog brenda. A mnogi ih stilizuju na, reklo bi se kontroverzan način, u svakodnevnim prilikama.

adidas šorc
Instagram/@lenafarl
adidas majica
Instagram/@annelauremais
adidas trenerka
Instagram/@lucywilliams02
adidas majica
Instagram/@sobalera

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum