Trenutno čitaš
Ove zime ponesi šešir kao svoje novo modno oružje

Ove zime ponesi šešir kao svoje novo modno oružje

šešir
L'Occitane
L'Occitane

Vrijeme je da vratimo eleganciju na ulice grada. Šešir je oduvijek znak elegancije, često statusni simbol, dodatak bez koga ni u 21.vijeku ne može proći kraljevsko vjenčanje ili neka druga svečanost na dvoru. Šešir ne mora uvijek da prati formalni i elegantni outfit, on može odlično izgledati i u kombinaciji sa casual komadima, pa čak i sportskim. Ove zime uključi drugačiji asesoar u svoj garderober i nosi ga na nekoliko načina. Donosimo ti ideje kako ga kombinovati sa odjećom koju već imaš u ormaru. 

Elegantni izgled

Kad pomislimo na šešir, pomislimo na sofisticiran i elegantan outfit. On odlično podiže svaku kombinaciju, a uz elegantnu prirodno pristaje. Pogledaj predivne kombinaciju u nastavku i odvaži se da ove zime poneseš šešir kao svoje novo modno oružje.

Casual izgled

Šešir će biti zanimljiv dodatak i casual kombinaciji. Daće joj dozu šarma i razigranosti, a poseban efekat će izazvati ako ga kombinuješ sa nekim sportski komadima poput trenerke ili duksa sa kapuljačom. Bez obzira na to da li želiš sportsku ili casual eleganciju, ovaj dodatak će ti pomoći u ostvarenju tvog modnog cilja. Inspiriši se u nastavku:

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum