Trenutno čitaš
Ova romantična bluza je najtraženiji komad za ljeto!

Ova romantična bluza je najtraženiji komad za ljeto!

romantična bluza sa mašnicama
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Romantična bluza, sa puff rukavima i mašnicama sprijeda, postala je najtraženiji komad za ljeto, barem ako je suditi po društvenim mrežama.

Ovaj kultni top savršen je za proljeće i ljeto, jer funkcioniše i za poslovne kombinacije i za uljepšavanje tvog svakodnevnog izgleda. Donosimo nekoliko ideja za kombinovanje!

Bijela bluza dobro stoji uz bilo koje hlače. Možeš eksperimentisati sa hlačama različitih boja, tekstura i printova. Ovog proleća idi korak dalje i odluži se na najodvažniji izgled. Posebno volimo široke hlače, poigravajući se proporcijama bluze.

Naravno, leopard print koji dominira ove sezone, može biti i zanimljiv print za ovakvu vrstu bluze. Možeš je kombinovati sa bilo kojim farmaerkama ili teksas suknjom, ili ako se usudiš, čak i sa hlačama istog printa za totalni animal print look.

Za ljubiteljke urbanog stila koje vole da stvaraju kontrast u svom izgledu, imamo ovu kultnu kombinaciju: bijela bluza sa mašnicama, zajedno sa trendi adidas hlačama. Postoje u različitim bojama i odlično će izgledati uz bluzu u bijeloj boji ili drugom tonu, jer će se stvoriti dualnost između udobnog i neformalnog sa elegantnim i sofisticiranim, zbog čega ova bluza djeluje ženstveno.

Obožavamo setove još više ove sezone. Odlična su i udobna opcija, jer nećeš morati razmišljati o kombinacijama. Isprobaj total pastelni look jer je u trendu ove sezone.

Iako ovu vrstu bluza uglavnom viđamo u bijeloj boji, istina je da postoje i u drugim bojama i printovima koji nam pomažu da uljepšamo proljetni i ljetni izgled. Sviđa nam se kako izgledaju uz suknje u boho stilu, bijele ili crne, jer se više ističu i postaju glavni dio outfita.

Ako želiš uglađeni izgled, preporučujemo da svoju bluzu nosiš sa blejzerom i baletankama. Ova klasična i elegantna kombinacija je uspješna za planove. Bluza će izgledu dodati dašak modernosti i stila. Isprobaj neku sa printom ili zabavnu boju, u kombinaciji sa blejzerom i baletankama u neutralnim bojama.

Pronašli smo i jedan zanimljiv komad Reserved 49,95 KM

reserved bluza sa mašnicama i volanima
Reserved

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum