Trenutno čitaš
Outfit ideje inspirisane modnim pistama

Outfit ideje inspirisane modnim pistama

Banjaluka Fest
Banjaluka Fest

Mjesec mode uvijek je odlična prilika za pronalaženje novih načina za stilizovanje osnova koje već posjedujemo. Bilo je nekih revija iz sezone jesen/zima 2023. koje su ponudile pristupačne styling ideje i već utiču na naše odabire odjeće.

Košulja na kopčanje, preveliki blejzer i široke farmerke zauvijek će ostati pobjednička kombinacija u casual odijevanju. A Gucci nudi savršenu styling ideju koja dokazuje da, ako formula nije pokvarena, nemoj je popravljati.

Filippo Fior / Gorunway.com

Prada je uvijek vrhunac modnog mjeseca i ova sezona nije razočarala. Miuccia i Raf su ponudili sjajnu kolekciju koja je uključivala i više odjevnih kombinacija koje je lako oponašati s osnovama garderobe. Naročito kombinacija ultra mini suknje i košulje, jer je ovaj jednostavan ansambl pravo savršenstvo.

Isidore Montag / Gorunway.com

Odijelo je uvijek dobar izbor, a prava inspiracija je Saint Laurent. Moćna ramena? Sassy pencil suknja?  Top Gun Aviator naočale? Ova kombinacija ima sve navedeno. Štikle možeš zamijeniti za mokasinke i pencil suknju za široke farmerke tokom vikenda.

Pročitaj

Saint Laurent

Sve u vezi sa ovim izgledom brenda Ferragamo je pravo savršenstvo. Hlače izuzetnog kroja, sa uskim strukom i širokim nogavicama u kombinaciji sa bodijem i zlatnim minđušama. Paleta kremastih i sivih tonova savršena je za proljeće.

Alessandro Lucioni / Gorunway.com

U centru pažnje je Miu Miu duks! Brend je uzeo osnovne stvari za svakodnevnu garderobu i elegantne komade, kao što su sivi duks, kaput i kožna torba, ali ih je tako lako i sjajno složio.

Isidore Montag / Gorunway.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum