Trenutno čitaš
Otvoren Bingo u Banjoj Luci!

Otvoren Bingo u Banjoj Luci!

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Uz prisustvo velikog broja kupaca, kompanija Bingo je otvorila novi maloprodajni objekat u Banjoj Luci. Na površini od oko 10.000 m2, koliko ukupno objekat zauzima, nalazi se moderno opremljena trgovina, koja kupcima nudi jedinstveno iskustvo kupovine odjeće i obuće, tehnike, namještaja, ali i namirnica iz bogatog asortimana kategorija delikatesa, mesnice, svježeg voća i povrća, kao i ostalih kućnih potrepština.

Pored hipermarketa, novi objekat sadrži još i igraonicu, restoran, apoteku, zlataru, mobil shop, cvjećaru, frizersko – kozmetički salon i mjenjačnicu.

Zvanični početak rada marketa obilježilo je svečano presjecanje vrpce, koju je sa predstavnicima Binga presjekao gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

bingo u banjoj luci

Draško Stanivuković čestitao je svim radnicima kompanije “Bingo” novi početak u ovom gradu. “Ovaj objekat će da krasi ovaj grad, a ja kao gradonačelnik sam počastvovan jer se Gradska uprava sa ljubavlju i radošću posvetila ovoj značajnoj investiciji”, rekao je Stanivuković. Prema njegovim riječima, ovo je značajno iz više aspekata.

“Banjalučke firme su bile izvođači građevinskih radova, zaposlen je veliki broj radnika, a građani će ovdje moći da kupuju i da se druže”, rekao je Stanivuković i dodao da je u ovim teškim vremenima svaka investicija zlata vrijedna. Kako je istakao, ova kompanija je u Banjaluci prisutna dugo, ali ovo je prvi put da je predstavljena u ovom ruhu i to u ambijentu od 10.000 kvadratnih metara. “Svi veliki planovi i poduhvati postavljaju mnogo izazova i prepreka ali zajedno sa komapnijom “Bingo” mi smo to uspješno savladali u rekordnom roku, jer je ovaj objekat izgrađen za 365 dana”, rekao je Stanivuković.

bingo u banjoj luci

Bingo je prisutan u Banjoj Luci od 2014. godine, a od februara 2022. godine, radnici ove kompanije su vrijedno radili kako bi objekat jesen dočekao u novom ruhu.

Pročitaj

Tokom ovih sedam mjeseci izgradnje, za vrijeme kojih objekat nije radio, zadržali smo sve zaposlenike, tačnije njih 50, koji su dočekali novi, prošireni tim. Taj tim sada broji 180 zaposlenih. Posebno smo ponosni na zastupljenost lokalnih proizvođača i činjenicu da su sa novim Bingom naši kupci dobili jedno mjesto na kojem mogu kupiti sve što im treba.“ – izjavila je Gordana Lovrenčić, voditeljica Bingo Centra u Banjoj Luci.

bingo u banjoj luci

Novi, veliki formati modernih Bingo trgovina predstavljaju jedinstveno mjesto na kojem kupac može pronaći baš sve što mu treba, sa bogatim asortimanom u različitim kategorijama, od vinoteke i delikatesa,  Fashion i Techno Shop-a, do neizostavnog  Pet Shop-a.

Otvorenje novog Bingo prodajnog objekta obilježeno je pogodnostima, poklonima i raznim iznenađenjima za posjetioce i kupce.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum