Trenutno čitaš
Odbrojavanje do ljeta uz Pickbox TV kanal

Odbrojavanje do ljeta uz Pickbox TV kanal

Picknox NOW
Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

Pickbox TV kanal priprema gledaoce za ljetni odmor donoseći niz uzbudljivih premijera koje će zadovoljiti sve želje. U junu su na rasporedu nevjerojatne priče, snažne emocije i vrhunska produkcija koja garantuje nezaboravne trenutke i bijeg od ljetnih vrućina.

U večernjim terminima moći ćemo uživati u uzbudljivim serijama kao što su  Kennedyjevi: Nakon Camelota, Detektivka Reyka, Iza kulisa i Naopako tokom cijelog juna. Takođe, za ljubitelje napetih misterija i zabavnih trenutaka izdvojen je filmski serijal Dawn koji će upotpuniti svaki vikend.

Detektivka Reyka (Reyka)

Reyka Gama, briljantna stručnjakinja za izradu profila kriminalaca, vraća se u svoj rodni grad kako bi ulovila serijskog ubicu. Dok se suočava s novim slučajevima, mora se nositi i s traumama prošlosti uključujući suočavanje s bivšim otmičarom. Reykina kompleksna ličnost i njeno hrabro suočavanje s najmračnijim dijelovima ljudske prirode čine ovu seriju neodoljivom za ljubitelje trilera. Bitka protiv vremena i vlastitih demona osigurava da svaka epizoda bude ispunjena napetostima i emocionalnim preokretima.

Picknox NOW
Picknox NOW

Iza kulisa (Staged)

David Tennant i Michael Sheen trebali su osvojiti pozornicu West Enda, ali pandemija je poremetila njihove planove. Umjesto da odustanu, reditelj ih je potaknuo na virtualne probe stvarajući nevjerojatnu komediju s nizom poznatih glumaca u gostujućim ulogama. Staged nije samo serija, to je osvježavajući pogled na izazove umjetničke industrije u doba pandemije, ispričan s dozom humora i apsurdnih situacija rada od kuće.

Picknox NOW
Picknox NOW

Naopako (Upright)

Sudbina spaja nespojive, propalog muzičara Luckyja i nesretnu odbjeglu tinejdžerku Meg. S nizom nevolja i bizarnih situacija, njihova pustolovina postaje putovanje koje će im promijeniti živote i pomoći im da postanu bolje osobe. Ova izvrsna serija, prozvana skrivenim australijskim draguljem, osvojila je kritiku i publiku. Lucky i Meg suočavaju se s nizom komičnih i emotivnih prepreka koje ih tjeraju da preispitaju svoje živote i vrijednosti. Njihova međusobna povezanost i razvoj likova čine Upright dirljivom i nezaboravnom pričom o prijateljstvu, porodici i pronalaženju sebe.

Picknox NOW

Kennedyjevi: Nakon Camelota (The Kennedys After Camelot), od 17. juna

Pročitaj
nova muzika

Nakon ubistva Bobbyja Kennedyja, Jackie Kennedy prkosi javnom mnijenju i udaje se za grčkog magnata Aristotela Onassisa. Ted Kennedy je pod pritiskom da zamijeni brata i nastavi nasljeđe, kandidujući se za Bijelu kuću. Ova serija nastavlja fascinantnu priču o porodici Kennedy, ispunjenu izazovima i kontroverzijama. Prikazuje Jackienu borbu da zaštiti svoju djecu i očuva sjećanje na Johna F. Kennedyja, dok se Ted suočava s političkim i ličnim izazovima koji prijete da ga slome. The Kennedys After Camelot pruža duboki uvid u poslijeratno razdoblje ove dinastije i njihove neprekidne borbe za očuvanje nasljeđa.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Serijal Dawn (Dawn Series), od 15. juna

Filmski serijal inspirisan kraljicama kriminalističkih misterija V. C. Andrews prati priču o Dawn Longchamp, djevojci koja je odrasla u skromnom okruženju prije dramatičnog preokreta. Nakon što otkrije šokantnu istinu o svojoj porodici, njen se život mijenja iz temelja. Ovaj filmski serijal donosi mračne i uvrnute tajne koje će gledaoce držati u napetosti tokom četiri večeri: 15. 6, 16. 6, 22. 6. i 23. 6. na Pickbox TV kanalu. Potraga mlade Dawn za istinom vodi je kroz niz emocionalnih preokreta i otkrića koja će promijeniti sve što je mislila da zna o sebi i svojoj prošlosti.

Picknox NOW
Picknox NOW

Ne propusti ove uzbudljive premijere i uživaj u ljetu uz Pickbox TV kanal! Bilo da voliš dramu, triler ili komedije, bogata ponuda serija i filmova zasigurno će svakoj publici pružiti nezaboravne trenutke ispred malih ekrana.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum