Trenutno čitaš
Obraduj najinspirativnije žene svog života posebnim poklonom za 8. mart!

Obraduj najinspirativnije žene svog života posebnim poklonom za 8. mart!

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Ponekada žurimo, kasnimo da obavimo kupovinu poslije napornog radnog dana ili smo jednostavno zaboravili! Svake godine nekoliko dana prije Međunarodnog dana žena 08. marta, nas muči isto pitanje “Šta pokloniti dragim ženama za ovaj poseban dan?”.

Veoma često brinemo da li će se naš poklon dopasti osobi kojoj ga poklanjamo, da li smo uspjeli da pogodimo određenu nijansu šminke, koju baš ona voli ili smo kupili određeni proizvod, koji već naša draga inspirativna žena ima.

Ovog puta ti predlažemo da uz buket svježeg cvijeća pokloniš i poklon bon, koji će oduševiti i najprobirljivije, te će osoba kojoj je namijenjen sigurno pronaći nešto za sebe!

DIDACO i ove godine predlaže da sebi olakšate kupovinu i obezbijedite posebne poklon kupone – čestitke, koji su dostupni u vrijednosti od 20, 30, 50 i 100 KM. Ovo je idealno rješenje i za kompanije i veće kolektive, te će ovo iznenađenje definitivno biti pun pogodak.

DIDACO shopovi su prisutni širom Bosne i Hercegovine, a broj maloprodajnih objekata iz godine u godinu raste. Pored sopstvenih prodavnica, DIDACO je i ekskluzivni uvoznik i distributer mnogih proizvoda koje svakodnevno nalazimo na policama drogerija, hiper marketa, kozmetičkih lanaca, frizerskih i kozmetičkih salona, te apoteka.

Pročitaj
UGG papuče

DIDACO tim se konstantno trudi da unaprijedi asortiman proizvoda, dok su poznati po ljubaznom osoblju i trgovinama, u koje se rado dolazi po omiljene kozmetičke proizvode i druge potrepštine.

I ne zaboravi, DIDACO poklon bon daje mogućnost uživanja u kupovini po sopstvenom izboru, te nemaju vremensko ograničenje.

Sretan je biti lako uz DIDACO!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum