Trenutno čitaš
Objavljen je prvi teaser za seriju “Južni vetar: Na granici”

Objavljen je prvi teaser za seriju “Južni vetar: Na granici”

NEM Dubrovnik 2023
NEM Dubrovnik 2023

Već dobro poznata franšiza, “Južni vetar”, dobila je svoj nastavak u vidu druge sezone serije. Izašao je i prvi teaser, a TV premijera se očekuje u februaru 2023.godine. 

“Južni vetar” je veliki projekat koji je počeo 2018.godine izlaskom prvog filma, koji je pratila prva sezona serije, zatim drugi film “Južni vetar: Ubrzanje”, a sada nas očekuje još jedna serija u koju je uloženo mnogo sati radi, ali i novca.

južni vetar na granici
Foto: Nemanja Miščević

“Potpuno nepredvidiv zaplet, snimanje u čak pet evropskih zemalja, holivudske i najveće domaće glumačke zvezde – najkraće opisuju novu sagu najgledanijeg domaćeg projekta „Južni vetar“, čiji nas nastavak očekuje kroz 12 novih epizoda TV serije pod nazivom „NA GRANICI“. Posle 100 snimajućih dana, autorska i glumačka ekipa danas je podelila prvi tizer serijala koji će u Srbiji premijerno biti emitovan od februara 2023”, napisao je Miloš Biković, glavna zvijezda i jedan od producenata ove franšize na svom Instagram profilu.

južni vetar na granici
Foto: Nemanja Miščević

Pored već standardne glumačke ekipe koju čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Miki Manojlović i Aleksandar Berček, ekipi su se pridružili i holivudski glumci Vilijam Boldvin i Erik Roberts, kao i ruski glumci Oksana Akinšina i Aleksej Guskov, što je odličan pokazatelj koliko je ovaj filmski projekat veliki i značajan za kinematografiju na Balkanu.

U ovoj sezoni serije priča o balkanskim kriminalnim vezama se širi na čitav svijet: Rusiju, Ameriku i Evropu. Međunarodna glumačka ekipa će na ekranu pokazati najsurovije kriminalne igre koje ugrožavaju mnoge živote zarad novca. Svijet narko bosa Petra Maraša počinje da se urušava, a kakav kraj nas očekuje, zasad možemo samo da slutimo.

južni vetar na granici
Foto: Nemanja Miščević

Produkciju i ovog puta predvode Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić. Projekat “Južni vetar” je prvi balkanski projekat u istoriji koji je dobio sredstva za produkciju igrane TV serije u kategoriji za TV i online sadržaj, na fondu potprograma MEDIA Kreativna Evropa.

Pročitaj

Željno iščekujemo nove epizode koje se nadovezuju na prethodni blockbuster “Južni vetar: Ubrzanje”. Dotad pogledajte teaser:

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum