Trenutno čitaš
Novi trend manikira “Cherry Mocha” osvaja svijet nail arta

Novi trend manikira “Cherry Mocha” osvaja svijet nail arta

cherry mocha
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Najnovija senzacija koja je zaludila modne i beauty entuzijaste zove se “Cherry Mocha” manikir. Ovaj novi i trendy dizajn noktiju je prava revolucija u svijetu nail arta.

Kombinacija svježine trešnje i bogatstvo mocha boje, stvara šarmantan i sofisticiran dizajn noktiju.

@lightslacquer

how to create the trending cherry mocha manicure: aura edition🫠products used: Scorpio, Lady in Red, Midnight Train💅#nails #nailpolish #nailinspo #nailsoftiktok #nailart #nailtutorial #diynails #diymanicure #nailsathome #diynailsathome #easynails #easynailsathome #almondnails #nailhack #cherrymocha #cherrymochanails #vampirenails #vampireaesthetic #auranails #ombrenails

♬ son original – SPIRITED

Ova nijansa noktiju ima dugu istoriju, jer je u 90-ima bila popularna i kasnije postala kultna boja vamp laka za nokte, luksuznog brenda Chanel. Poznatu nijansu kreirao je Dominique Moncourtois, tadašnji direktor odjela za stvaranje šminke, inspirisan Karl Lagerfeldom koji ga je zamolio da kreira tamni lak za nokte koji će se vidjeti na crno-bijelim fotografijama kolekcije proljeće/ljeto 1995.

“Cherry Mocha” manikir je jednostavno postići. Dovoljno je nanijeti crveno-crne nijanse, a preko koristiti sjajni ili mat nadlak.

@sihaglam

Fall nails red burgundy 😍 #fashionnails #fallfashion #fallnails #redburgundynails #nailsart #sihaglamour

♬ Unholy – St☆rgirl

Njegova istorija se može pratiti unazad nekoliko godina, a popularnost je eksplodirala zahvaljujući društvenim mrežama i influenserima koji su ga promovisali kao osvežavajući i trendi izbor za nokte. Sposobnost da spoji prirodne elemente i kreativnost čini ga omiljenim izborom za sve koji žele da njihovi nokti zasijaju u svijetu nail arta. S ovim manikirima, svako može dodati malo luksuza i zabave svojim noktima, a istovremeno ostati u koraku s najnovijim trendovima.

Pročitaj

@adenoaboutyou

Burgundy nails in October >>> 🤎🍫🍂🍁🍒 #gossipgirlhere #cherrymocha #burgundynails #nailinspo #itgirl #octobernails #cherrymochanails #cherrycolanails #autumnnails #fallnails #fallnailinspo #naildayvlog #naildaywithme Come get my nails done with me, couldn’t resist the viral cherry mocha colour nails for autumn. Burgundy nails for fall are just perfect 😍

♬ nothing quite like atumn in new york – alex

Svoj savršeni manikir možeš uraditi u Cacao Beauty Centru u Banjaluci gdje će ti raspoložena i ljubazna ekipa pomoći da odabereš najbolje za sebe.

Sve informacije o uslugama manikir, kao i specijalnim paketima, koje nudi Cacao Beauty Centar, možete dobiti putem broja telefona 065 00 55 22 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum