Trenutno čitaš
Novi trailer filma “Alien: Romulus” nas je ostavio bez daha!

Novi trailer filma “Alien: Romulus” nas je ostavio bez daha!

ALIEN: ROMULUS

S velikim uzbuđenjem donosimo novi, zastrašujući trailer za film “Alien: Romulus”! Ovaj naučno-fantastični horor-triler iz produkcije legendarnog Ridleyja Scotta i režije talentiranog Fede Alvareza, stiže ekskluzivno u kina od 15. avgusta 2024. godine u distribuciji Blitz filma.

“Alien: Romulus” vraća se korijenima kultne franšize “Alien”: Dok istražuju najmračnije krajeve napuštene svemirske stanice, skup mladih kolonizatora svemira suočava se s najstrašnijim oblikom života koji je svemir ikada vidio. U ovom napetom filmu glavne uloge tumače zvijezde u usponu: Cailee Spaeny (“Civil War”), David Jonsson (“Agatha Christie’s Murder is Easy”), Archie Renaux (“Shadow and Bone”), Isabela Merced (“The Last of Us”), Spike Fearn (“Aftersun”) i Aileen Wu. 

ALIEN: ROMULUS

Fede Alvarez (“Evil Dead,” “Don’t Breathe”) preuzeo je rediteljsku palicu i scenarij, koji je napisao u saradnji s čestim saradnikom Rodo Sayaguesom (“Don’t Breathe 2”), temeljen na likovima koje su stvorili Dan O’Bannon i Ronald Shusett.

Pročitaj

Producent Ridley Scott, majstor naučne fantastike i tvorac originalnog “Aliena”, ponovno donosi svoju viziju na velika platna, uz pomoć producenata Michaela Prussa (“Boston Strangler”) i Waltera Hilla (“Alien”). Izvršni producenti, uključujući Fede Alvareza, Elizabeth Cantillon (“Charlie’s Angels”), Brenta O’Connora (“Bullet Train”) i Toma Morana (“Unstoppable”), osiguravaju da “Alien: Romulus” bude film koji će nas držati na ivici sjedišta od početka do kraja.

Ne propusti priliku doživjeti zastrašujuću avanturu koja te čeka jer trailer obećava uzbuđenje koje nadmašuje sva očekivanja. Pogledaj ga i pripremi se za susret s najstrašnijim stvorenjima ikad viđenim na velikom platnu!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum