Trenutno čitaš
Nove Viaplay Select serije na Pickbox NOW koje ne želiš propustiti

Nove Viaplay Select serije na Pickbox NOW koje ne želiš propustiti

pickbox

Prvi domaći i regionalni streaming servis Pickbox NOW iz mjeseca u mjesec nadograđuje svoj portfelj serija i filmova, a pritom posebnu pažnju privlače naslovi iz Viaplay Select ponude. Riječ je o serijama prvobitno skandinavske produkcije, čije atmosfera i radnja odskaču od svega uobičajenog, ali i brojne druge produkcije iz evropskih zemalja.

Pickbox NOW vrvi od novih naslova, premijera i sezona, a ističu se upravo Viaplay Selectove serije iz 2023: “Nisam anđeo”, “Žene ubice” i “Jana: Doživotno obilježena”.

Nisam anđeo (No Angel)

Angelina je popularna, bahata i uspješna srednjoškolka koja vodi tajni život – ne može kontrolisati svoju strast i želju za ubistvima. Kad se dogodi smrtonosna nesreća, ona otkriva novu stranu sebe za koju nije ni znala da postoji. Ova neobična švedska miniserija s elementima komedije, drame i horora, Nisam anđeo, sastoji se od četiriju epizoda do 20 minuta, a dostupna je odmah na Pickbox NOW.

No angel
Pickbox

Žene ubice (Murderesses)

Mlada i ambiciozna policajka pokušava pronaći svog oca koji se već godinama smatra nestalim. Dok istražuje jedno od ubistava, ulazi u opasnu vezu sa svjedokom tinejdžerom. Kriminalistička poljska drama “Žene ubice dostupna je odmah na Pickbox NOW.

Pročitaj

Murderesses
Pickbox

Jana: Doživotno obilježena (Jana: Marked for Life)

Napeta švedska kriminalistička drama iz 2023. adaptirana je iz Emelie Schepp. Nakon što se dogodi ubistvo glavnog švedskog službenika za migracije, tužiteljka Jana Berzelius otkriva jezivu vezu s vlastitom mračnom prošlosti. Hoće li uspjeti sakriti svoju prošlost i djetinjstvo koje je provela kao vojnik i stroj za ubijanje? Ova uzbudljiva serija prožeta je akcijom, trilerom, dramom te elementima nordijskog noira, žanra u kojem prevladava mračna i kompleksna atmosfera. Šest epizoda oživio je talentovani tim pisaca, a režirao za Oscara nominovani Felix Herngren. Jana: Doživotno obilježena dostupna je na Pickbox NOW.

Jana Marked For Life
Pickbox

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum