Trenutno čitaš
Nova muzika za ovu sedmicu donosi pravu zvučnu eksploziju!

Nova muzika za ovu sedmicu donosi pravu zvučnu eksploziju!

nova muzika

Vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top lista, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

MEGAN THEE STALLION

Pored aktuelnog hita koji je objavila zajedno sa Cardi B, Megan The Stallion je spremila i svoju novu pjesmu. „Cobra“ je još jedna u kojoj Megan slavi snagu svake žene i njenu sposobnost da se prilagodi, transformiše, ali i brani ukoliko zatreba.

BIEN

Iz Kenije nam dolazi autor, muzičar i pjevač Bien. On je poznata javna ličnost u Istočnoj Africi, dobitnik je Grammy nagrade, pa je njegov rad u muzičkoj industriji prepoznat i cijenjen. Ovo je njegov solo afro-pop singl „Ma Cherie“.

BRUNO PIETRI

Hrvatski DJ/producent je ostvario saradnju sa španskim producentom koji se predstavlja pseudonimom Deckos. Singl „Blank Heart“ je veoma dobar i budući EDM hit. Svakom narednom pjesmom Bruno ostvaruje napredak u svom radu.

DILJIT DOSANJH, SIA & GREG KURSTIN

„Hass Hass“ je novi singl indijske super zvijezde Diljit Dosanjh koji je ostvario saradnju sa Siom, jednom od najtraženijih i najpopularnijih pjevačica, autorki, producentkinja. Obrati pažnju na ovu pjesmu i uvrsti je u svoju plejliste.

ETOLUBOV

Pročitaj
ema stone

Ukrajinska pjevačica Etolubov upravo je objavila singl „Куба“. Preporučujemo da obratiš pažnju na ovo izdanje ukoliko si istančanog muzičkog ukusa.

TIËSTO x R3HAB

Tiësto svakim narednim singlom potvrđuje svoju relevantnost u svijetu komercijalne dens muzike. Pjesme „Lay Low“ i „Drifting“ su još uvijek na plejlistama radio stanica i u Srbiji. Za etiketu Spinnin’ Tiësto je, sa još jednim uspješnim producentom R3HABom, predstavio potpuno novu pjesmu „Run Free (countdown)“.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum