Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom je spremna!

Nova muzika ponedjeljkom je spremna!

Vrijeme je za novitete! Predstavljamo nove singlove i ovog ponedjeljka zajedno đuskamo uz novu muziku. Sigurni smo da ćeš neke od pjesama dodati na svoju playlistu. 
Eyesburn – Šejn (Verzija 2022)

Obrada pjesme „Šejn“ je najava velikog diskografskog poduhvata, objavljivanja kompletne diskografije benda na striming servisima kao i potpuno novog albuma legendarnog beogradskog hard-core/reggae sastava Eyesburn do kraja godine.

Wallows – Hard to Believe

Američki bend Wallows je objavio album „Tell Me That It’s Over“ koji je producirao sa Arielom Rechtshaidom (Vampire Weekend, Haim, Adele), a mi ovom prilikom predstavljamo pjesmu „Hard to Believe“ koja otvara vrata novom albumu.

Birdy – Light Me Up

Kantautorka Birdy nastavlja sa objavljivanjem kolekcije pjesama na kojima se nalaze pjesme selektovane na osnovu horoskopskih znakova. Na redu je zodijački znak – Ovan, na izdanju „Fire: Aries’ Songs“.

Red Hot Chili Peppers – Not The One

Evo još jedne od pjesama sa dvanaestog studijskog albuma „Unlimited Love“ grupe Red Hot Chili Peppers. Pjesmu „Not The One“ možemo odmah uvrstiti u svoje playliste, jer osvaja na prvo slušanje.

Pročitaj
pickbox

ISIDORA ŽEBELJAN – Škola za žene (Album „Iluminacije/Illuminations“)

Projekat digitalizacije albuma Isidore Žebeljan je započet objavljivanjem prvog u nizu izdanja. Album „Iluminacije/Illuminations“ je od 25. marta dostupan na svim striming servisima.

Michael Bublé – Bring It On Home to Me

Jedan od najtraženijih pop pjevača na svijetu, Michael Bublé je oduševio publiku albumom „Higher“. Naslovna pjesma od danas ima i atraktivan video spot, a radio stanicama je namenjena numera „Bring It On Home to Me“.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum