Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

Bitno je radnu sadmicu započeti kako treba, a mi volimo da je počnemo uz dobru muziku i ples. Novi hitovi su tu i ovog sunčanog ponedjeljka, a sigurni smo da će neki od njih zauzeti primarno mjesto na tvojoj playlisti.

Charlie Puth – Lipstick

Charlie Puth najavljuje četvrti studijski album koji će biti objavljen početkom naredne godine. „Lipstick“ je provokativna soulful pjesma, a video je režirao JaQuel Knight (Beyoncé, Megan Thee Stallion).

Aya Nakamura – Bisous

Francuska pop zvijezda Aya Nakamura predstavlja redizajne albuma „DNK“, sa tri nove pjesme „Bisous“, „Chérie“ i „Come back“.

Aespa – Better Things

K-pop sastav Aespa je riješio da izađe iz okvira žanra prezentujući novi singl na engleskom. „Better Things“ je pravi radijski favorit. Djevojke se spremaju za veliku svetsku turneju.

Death Cab for Cutie – An Arrow in the Wall

U okviru ovog singla nalazi se i remiks koji potpisuju synth-pop majstori CHRVCHES. Grupa će ove jeseni krenuti na turneju povodom 10 godina od izlaska albuma „Transatlanticism“.

Pročitaj
The Idea of You

R3HAB, Inna, Sash! – Rock My Body (Sam Feldt)

Pjesma „Rock My Body“ je osvojila radio stanice u Srbiji. Vrijeme je da upoznamo nove remikse među kojima je i ovaj klubski banger koji potpisuje Sam Feldt.

k.d. lang – Because of You (2023)

Objavljivanjem verzije pjesme „Because of You“ k.d. lang je željela da oda počast svom prijatelju, mentoru i saradniku Tonyju Bennettu koji je nedavno preminuo. Kompletan prihod od prodaje ovog izdanja namenjen je fondu „Tony Bennett Legacy Fund of Exploring the Arts“.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum