Trenutno čitaš
Nova muzika ponedjeljkom!

Nova muzika ponedjeljkom!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Preslušaj nove muzičke poslastice i zapleši uz njih ovog aprilskog ponedjeljka u novu sedmicu!

LIZZO – About Damn Time

Jedna od najboljih soul pjevačica današnjice Lizzo, objavila je novi singl. Njen album „Cuz I Love You“ je 2019. godine predstavio Lizzo u najboljem interpretatorskom svjetlu. Njena muzička elokventnost je fascinantna. Pjesma „About Damn Time“ je više od fanki hita sezone.

ANITTA – Versions Of Me

Ovog proljeća samo – disko. Anitta je spremila odličnu pjesmu za plesni podijum. Riječ je o pjesmi “Version Of Me”. Podsjećamo da je pjesma „Envolver“ osvojila vrh globalne Spotify liste, što je prvi put da neki brazilski umjetnik ima singl na mjestu broj jedan.

DILJIT DOSANJH & TORY LANEZ – Chauffeur

Pandžabi zvijezda Diljit Dosanjh je poznat bolivudski glumac. Sa kanadskim reperom Toryjem Lanezom objavio je singl „Chauffeur“. Ovo je jedna od onih pjesama koje će odlično komunicirati sa ljubiteljima komercijalnog repa sa eksplozivnim refrenom.

100 GECS – Doritos & Fritos

Haotičan miks mnogih stilova koje prepoznajemo u zvuku američkog dua 100 gecs možemo podvesti pod sve prihvaćeniji hyperpop žanr. Pjesmom „Doritos & Fritos“ bend je prvenstvene želeo da najavi nekoliko festivalskih nastupa (Coachella i Lollapalooza).

Pročitaj

WHY DON’T WE – Let Me Down Easy (Lie)

Jedan od omiljenih nekada dječačkih sastava je izrastao u jedan od ozbiljnih pop sastava koji čine odlični pjevači i autori. Bend će u narednom periodu objavljivati po jednu novu pjesmu svakog mjeseca.

ALEC BENJAMIN – Speakers

Drugi studijski album „(Un)Commentary“ Alec Benjamin je objavio prije nekoliko dana. Izdanje predstavlja singl „Speakers“. Gosti autori na ovom albumu između ostalih su Ryan Tedder, Charlie Puth i Sir Nolan.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum