Trenutno čitaš
Nova muzika koja je obilježila početak jula

Nova muzika koja je obilježila početak jula

nova muzika

Vrijeme je za muzičke novitete, koje predstavlja Mascom records, te smo sigurni da ćemo uživati u novom zvuku i da će neki od novih singlova postati veliki ljetni hitovi.

BEBE REXHA – I Am The Drama

Prethodni singl „Chase It (Mmm Da Da Da)“ je sakupio preko 20 miliona strimova. Novu pjesmu „I Am The Drama“ Bebe Rexha je prvi put izvela uživo tokom nedavnog nastupa na Coachella festivalu.

OMAR APOLLO – Done With You

Izlazak dugo najavljivanog albuma „God Said No“ predstavlja pjesma „Done With You“ . Omar Apollo je jedan od najperspektivnijih alternativnih R&B artista. Izdanje su do sada najavila tri singla „Spite“, „Dispose of Me“ i „Less of You“.

RODDY RICCH – 911

Roddy Ricch najavljuje novi album „NAVY“ koji će biti objavljen kasnije tokom ljeta. Singl „911“ ima potencijal ljetnjeg hita. Podsjećamo da je njegov hit „The Box“ je obilježio 2019.

BURNA BOY – Higher

Burna Boy je jedan od artista koji je posljednjih dana najviše učinio na afirmaciji afrobeatsa. Potpuno novi singl „Higher“ pratiće dokumentarni film snimljen tokom Burninog povratka u rodni grad.

Pročitaj
djevojke iz autobusa

GAYLE – internet baby

Autorka hita „ABCDEFU“ je upravo objavila novi singl „internet baby“. Gayle će nastupati kao predizvođač na ljetnjoj evropskoj turneji pjevačice P!NK.

Vrijeme je da napraviš svoju playlistu i uživaš u ovim hitovima i muzičkom putovanju na koje te vodimo. Za više sadržaja zaprati nas na FacebookuInstagramu i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum