Trenutno čitaš
Nova muzika koja je obilježila kraj marta!

Nova muzika koja je obilježila kraj marta!

noviteti

Vrijeme je za novitete! Mascom records predstavlja dobar zvuk koji uskoro očekujemo u samom vrhu top lista, a sigurni smo da će neki od ovih hitova zauzeti prvo mjesto i na tvojoj playlisti.

BENSON BOONE – Slow It Down

„Fireworks & Rollerblades“ je naziv albuma Bensona Boonea koji fanovi očekuju sa velikim nestrpljenjem. Njegov izlazak najavljuje još jedan singl „Slow It Down“ koji jse oslanja na planetarni i ogroman uspeh pjesme „Beautiful Things“ koja bilježi fantastične rezultate sa ukupno preko 445 miliona strimova.

GIOVANNI ZARRELLA – Danza

Od nedavno potpisnik izdavačke kuće Warner Music, Giovanni Zarrella izlazi iz dosadašnjih okvira inspirisan muzikom osamdesetih. „Riješio sam da objavljujem svoje pjesme. Moj prvi singl me vraća korijenima, i muzički i biografski. Inspirisan je najvećim italo-disco hitovima osamdesetih“. Giovanni Zarrella, cijenjeni nemačko-italijanski pjevač, televizijski voditelj i zabavljač, predstavlja novi singl „Danza“.

ALEC BENJAMIN – King Size Bed

Do sada objavljeni singlovi „I Sent My Therapist To Therapy“, „Pick Me“ i „Different Kind Of Beautiful“ sakupili su ukupno preko sedamdeset miliona strimova. „ King Size Bed“ je četvrta nova pjesma koja najavljuje album „12 Notes“ koji će biti objavljen 10. maja.

CHARLI XCX feat. ADDISON RAE – Von Dutch (remix)

U novoj verziji aktuelnog singla „Von Dutch“ Charli XCX je ugostila uticajnu TikTokerku, pjevačicu, plesačicu i glumicu Addison Rae.

Pročitaj
Penelope Cruz

DILJIT DOSANJH x SAWEETIE – Khutti

Diljit je velika bolivudska zvijezda sa spektakularnom karijerom u Indiji. Nedavno je bio gost na koncertu Eda Sheerana. Nakon dueta sa pjevačicom Siom, Diljit je upravo objavio izuzetno zanimljivu saradnju sa američkom reperkom Saweetie.

WALLOWS – Calling After Me

Bend Wallows je upravo objavio novi singl „Calling After Me“. Novi album „MODEL“ će biti objavljen 24. maja.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum