Trenutno čitaš
Nova muzika donosi dozu svježeg zvuka

Nova muzika donosi dozu svježeg zvuka

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nova muzika donosi sjajne preporuke novih singlova, koji će uskoro postati nezaobilazni na radijskim listama. Oni bolje kotirani će sigurno postati ili su već postali viralni na društvenim mrežama. Spremi se za novu dozu svježeg zvuka, koji predstavljamo u saradnji sa Mascom Records. 

NLE CHOPPA – Talk Different

NLE Choppa je najperspektivniji američki reper nove generacije. Sa nepunih dvadeset godina objavio je debitantski album „Top Shotta“. Na novom izdanju „Cottonwood 2“, fokusirao se na priče i teme koje ga okružuju kao umjetnika ali i kao roditelja.

 

JAMES CARTER, OFENBACH feat. JAMES BLUNT – Can’t Forget You

Londonsli DJ/producent James Carter najpoznatiji je po hitu „Bad Memories” (Meduza). U novom singlu ostvario je saradnju sa cijenjenim pop autorom Jamesom Blantom i uvaženim francuskim dens dvojcem Ofenbach.

 

ROXEN – Cenusa

Šarmantna Roxen je objavila posvetu velikim ljubavima i uputila kritiku ludilu koje obizima svijet. Ovo je novi singl rumunske pop zvijezde Roxen zove se „Cenusa“.

 

Pročitaj

JOEL CORRY x BILLEN TED feat. ELPHI – Do U Want Me Baby? 

Joel Corry važi za perspektivnog disk džokeja čiji uspon mnogi porede sa razvojnim putem legendarnog Davida Guette. Joel predstavlja još jedan hit u najavi – singl „Do U Want Me Baby?“.

 

PORTUGAL. THE MAN feat. EDGAR WINTER – Champ

U drugoj polovini juna možemo o čekivati novi album „Chris Black Changed My Life“ benda Portugal. The Man. „Champ“ je druga nova pjesma kojom grupa najavljuje pomenuto izdanje.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum