Trenutno čitaš
Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Nova doza dobrog zvuka za ovu sedmicu

Nova muzika donosi sjajne preporuke novih singlova, koji će uskoro postati nezaobilazni na radijskim listama. Oni bolje kotirani će sigurno postati ili su već postali viralni na društvenim mrežama. Spremi se za novu dozu svježeg zvuka, koji predstavljamo u saradnji sa Mascom Records. 

JASON DERULO – Body Count

Jesen će biti veoma dinamična jer nas očekuje i novi album Jasona Derula. Izdanje će činiti romantične pjesme koje su inspirisane iskrenim ljubavnim odnosom koji jednu emotivnu vezu čine iskrenom i dugovječnom.

JOEL CORRY x MK x RITA ORA – Drinkin’

Joel Corry će takođe tokom jeseni objaviti album „Another Friday Night“. Podužem spisku poznatih pjevača i disk džokeja sa kojima je ostvario saradnju pridodaje pop zvijezdu Rita Oru i producenta MK-ja. „Drinkin’ “ je himna za kraj letnje sezone.

BLANKA – Boys Like Toys (Lenny Pearce HYPERTECHNO Remix)

Apsolutni favorit sa ovogodišnjeg Eurosong takmičenja, Blanka, ima novi singl „Boys Like Toys“ a ovo je jedan od prioritetnih remiksa.

ROBIN SCHULZ – Pink (album)

Na novom albumu „PINK“ Robin Schulz je objedinio većinu singlova koje je objavio posljednjih godinu dana. Fokus pjesma je „One With The Wolves“.

ASHNIKKO – WEDKILLER (album)

U novom singlu „Dying Star“ (feat. Ethel Cain) Ashnikko govori izlasku iz nasilne veze koju poredi sa umirućom planetom i prelaskom u novi svijet. Njen album „Wedkiller“ je konačno objavljen.

LUM!X – Techno Sound

Austrijski DJ/producent Lum!x napreduje kao producent u svijetu dance muzike. Singl „Techno sound“ predstavlja napredak u njegovom radu.

OMAR APOLLO – Ice Slippin’

Pročitaj
HBO

U oktorbru će Omar Apollo, izuzetan neo-R&B artist, objaviti najintimniji EP do sada pod nazivom „Live For Me“. Njegov izlazak najavljuje singl Ice Slippin’ u kom Omar govori o periodu razgovora sa roditeljima na temu njegove seksualnosti i saobraćane nesreći koju je imao.

DAN + SHAY – We Should Get Married

„Bigger Houses“ je peti studijski album kantri pop dua Dan+Shay koji je do sada tri puta dobio prestižnu nagradu Grammy u okvirima pomenutog žanra. Singl „We Should Get Married“ je zarazna pjesma koju ćeš lako zapamtiti i rado pjevušiti.

LUCAS & STEVE – BANG!

Lucas & Steve je omiljeni producentski DJ tim u Srbiji. Vjerujemo da će singl „BANG!“ takođe postati jedan od omiljenih na našem tržištu.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum