Trenutno čitaš
Nova doza dobrog zvuka ponedjeljkom

Nova doza dobrog zvuka ponedjeljkom

doza dobrog zvuka

Septembar počinje sa dobrom muzikom! Izdavačka kuća Mascom nam donosi odabrane pjesme koje predstavljaju odraz interesovanja lokalnog tržišta i reflektuju njihov uspjeh na svjetskim platformama za strimovanje muzike i na relevantnim top listama. 

AVA MAX – Million Dollar Baby

Ava Max se vratila da osvoji svijet! Više o Avi ne možemo govoriti kao „budućoj pop zvijezdi“ jer je ona u posljednje dvije godine postala upravo to – globalna pop zvijezda. Novim singlom „Million Dollar Baby“ najavljuje budući hit album  „Diamonds and Dancefloors“.

CHARLIE PUTH – Smells Like Me

Novi singl Charliea Putha najavljuje treći studijski album „CHARLIE“ koji će biti objavljen početkom oktobra. Ova duhovita pjesma govori o trenutku kada „pokupite“ mirise voljene osobe i ponesete ih na sebi.

ROXEN – Fool

Od 2020. godine Roxen je dio Warner Music porodice u saradnji sa rumunskom dens etiketom Global Records. Prethodnih nekoliko sezona Roxen gradi internacionalnu karijeru. Upravo je objavila set novih pjesama od kojih singl „Fool“ predstavlja krunu tog serijala.

GORILLAZ  feat. TAME IMPALA and BOOTIE BROWN – New Gold

Fantastična super grupa Gorillaz objavila je još jednu pjesmu i ostvarila saradnju sa jednim od najtraženijih indi pop autora na planeti – Tame Impalom i hip hoperom Bootie Brownom.

Pročitaj
Filmovi u decembru

SELIN – Cool

Nadamo se da ste obratili pažnju na pjevačicu Selin. Njen novi singl „Cool“ je bukvalno pravljen za radio stanice sa modernim pop zvukom. Dajte joj šansu!

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum