Trenutno čitaš
Nostalgija za kolagenom završava sada!

Nostalgija za kolagenom završava sada!

Anew Skin Renewal Power
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Avon je lansirao svoje novo malo čudo u vidu nanovije dnevne i noćne kreme iz linije Anew – Anew Skin Renewal Power, sa čak 10 puta većom koncentracijom sastojaka koji nadoknađuju s godinama izgubljeni kolagen.

U čemu je tajna ove kreme? U dva čudotvorna sastojka, nastala u tijesnoj saradnji prirode i nauke, koja udruženim snagama vraćaju koži gipkost, blistavost i čvrstinu. U pitanju su višestruko nagrađivani Protinol™ jedinstvena kombinacija aminokiselina i revolucionarno naučno otkriće koje pospješuje dva tipa kolagena, kao i niacinamid, aktivna forma vitamina B3.

Protinol u najnovijoj Anew Avon kremi nalazi se u 10 puta većoj koncentraciji nego ikada do sada i zajedno sa niacinamidom koji obnavlja ćelije kože – čini kožu glatkom, intezivno je hidrira, smanjuje fine bore i linije, učvršćuje kožu i čini je blistavom, svježom i mlađom! Ovaj sastojak djeluje i kao antioksidant, baš poput vitamina C koji je osjetljiv na sunčevu svjetlost, što nije slučaj sa niacinamidom, te se može koristiti i u toku dana, bez bojazni od izbijanja flekica na koži.

U Avon laboratoriji čvrsto vjeruju u moć obnavljanja kože, te je Anew kolekcija stvorena da to i dokaže. Gubitak kolagena više nije nezaustavljiv a svaka dama sada može blistati i puna samopouzdanja prigrliti svu svoju snagu!

Pročitaj
bijela boja

Anew Skin Renewal Power krema dostupna je u majskoj Avon brošuri po cijeni od 31,90 KM. Više saznajte na www.avon.ba

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum