Trenutno čitaš
Noćni pozivi – ekskluzivna premijera policijske serije na Pickbox-u

Noćni pozivi – ekskluzivna premijera policijske serije na Pickbox-u

Premijera izvrsne britanske policijske serije Noćni pozivi (The Responder) stiže 25. januara na streaming servis Pickbox NOW i to svega nekoliko sati, nakon što će je BBC predstaviti u svojoj online videoteci! Budi među prvima, koji će pogledati svih šest epizoda s holivudskom zvijezdom Martinom Freemanom!

Serija će krajem februara, biti emitovana i na televizijskom kanalu Pickbox TV.

Netipična serija o netipičnom zanimanju

Ako si mislio/la da si već vidio/vidjela sve moguće policijske scenarije, britanska serija Noćni pozivi će te razuvjeriti. Martin Freeman (The Office, The Hobbit) je policajac Chris koji radi noćne smjene i kojem nije problem poslužiti se cigaretama i hranom pronađenom uz žrtve zločina. “Ne, to nije satira, serija se temelji na istinitim događajima”, izjavio je scenarista Tony Schumacher, koji je 11 godina radio kao policajac i čija su iskustva inspirisala radnju serije. “Serija Noćni pozivi mi se svidjela jer govori o svijetu gdje će vas nešto na prvu nasmijati, a zatim se pretvoriti u nešto sasvim suprotno”, izjavio je glavni glumac Martin Freeman.

serija noćni pozivi

Policajac samotnjak

Chris je jedan od onih policajaca koji uvijek prvi dođe na mjesto zločina. Radi sam, nema partnera i to mu u potpunosti odgovara jer bi inače morao igrati po pravilima.

To je jedna od stvari koja odgovara stvarnosti, naglasio je scenarista Schumacher, koji je uvijek radio sam.

Policajci koji su uvijek prvi na mjestu zločina kad je riječ o ubistvima, često se koriste humorom kako bi se nosili sa surovom stvarnošću. Ipak, Chris je na rubu pucanja te odlazi i k psihoterapeutu kojem već u prvoj epizodi povjerava kako strahuje da će biti nasilan prema široj javnosti ili vlastitoj porodici.

Serija želi pokazati sve ekstremnosti policijskog posla – u jednom trenutku pažljivo razgovaraju s porodicom koja je izgubila nekoga, u drugom pak obuzdavaju nekoga na podu dok mu se deru u lice.

Pročitaj

serija noćni pozivi

GLEDAJ ODMAH NA PICKBOX NOW ILI PRATI NOVE EPIZODE NA PICKBOX TV KANALU 

Upoređujući je s kultnim serijama Fargo i Sherlock, velika su očekivanja za novu policijsku seriju – stoga uroni u Pickbox kako ti najbolje odgovara – bindžuj sve odjednom na streaming-servisu Pickbox NOW ili krajem februara prati nove epizode na Pickbox TV!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum