Trenutno čitaš
Netflix nam nudi prvi uvid u novu sezonu serije Bridgerton

Netflix nam nudi prvi uvid u novu sezonu serije Bridgerton

BRIDGERTON

Hit Shonde Rhimes vratiće se u punom sjaju s fokusom na sporogoruću romansu između Colina Bridgertona i Penelope Featherington, kao i na prve dane braka Kate i Anthonyja Bridgertona.

A Netflix je objavio prvi uvid u novu sezonu koja nas očekuje 16. maja.

Prve četiri epizode će biti premijerno prikazane 16. maja, a sljedeće četiri 13. juna.

U knjizi Romancing Mr Bridgerton, Colin se vraća sa svojih putovanja i počinje da vidi Penelopu u potpuno novom svjetlu. Iako je gotovo sigurno da će u trećoj sezoni Colin otkriti da je Penelope, Lady Whistledown, takođe je vjerovatno da će drugi aspekti radnje odstupiti od izvornog materijala.

Pročitaj

Kako piše u sinopsisu Netflixa, Penelope se nada da će naći muža ove sezone, ali se ne osjeća samouvjereno. Nakon što se Colin vrati sa svojih ljetnih putovanja i vidi da se Penelope drži na distanci od njega, on joj nudi pomoć u potrazi i izgradnji njenog samopouzdanja. Ali može li se njihovo prijateljstvo pretvoriti u nešto više?

Simone Ashley – koja je blistala kao Kate u drugoj sezoni – se vraća. „Kate i Anthony tek počinju“, rekla je za Deadline još u martu 2022. Zatim je dalje razradila šta fanovi mogu očekivati u intervjuu za naslovnicu britanskog Voguea u decembru 2022. godine. “Ove sedmice snimamo ples i tonski je toliko drugačiji – sladak, ljubak i lagan, u poređenju sa težinom njihove priče prošle sezone”, rekla je glumica.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum