Trenutno čitaš
NEM Zagreb 2023 objavio više od 30 govornika

NEM Zagreb 2023 objavio više od 30 govornika

NEM Zagreb 2023

Svoj dolazak na NEM Zagreb 2023 potvrdilo je više od 30 govornika, članova žirija i moderatora. Događaj koji se održava od 6. do 8. decembra 2023. u hotelu Esplanade Zagreb, ponovo će se fokusirati na kreativnu stranu TV industrije – ne samo kada su u pitanju TV serije, nego i film.

Glavni cilj je edukacija, povezivanje, produkcija, koprodukcija i promocija profesionalaca, kompanija i projekata te akvizicija sadržaja unutar i izvan CEE regije.

NEM zagreb 2023
Foto: NEM Zagreb

NEM Zagreb će okupiti vrhunske TV profesionalce koji su na čelu evropske TV industrije u rasponu od izvršnih direktora i senior menadžera, voditelja projekata i programskih voditelja, urednika sadržaja, globalnih direktora sadržaja do voditelja produkcije, izvršnih producenata, kreativnih producenata, voditelja drame i voditelja koprodukcije, pisaca, medijskih stručnjaka, konsultanata, direktora prodaje i voditelja prodaje, novinara i mnogih drugih koji dolaze iz kompanija kao što su Warner Bros. Discovery, Mediawan, All3media, Beta Film, Fremantle, Paprika Studios, Banijay, TVP, France Television, TV Nova /Voyo, SVT, YLE, Europska komisija, Telekom Srbija, RTV Slovenija, Drugi plan…

Potpuni popis potvrđenih govornika i članova žirija možeš pronaći ovdje.

NEM Zagreb
Foto: NEM Zagreb

Vrijedni uvidi u medijski krajolik koji se neprestano mijenja podijeliće se tokom raznih panela, 1-na-1 intervjua, prezentacija i posebnih programa kao što su NEM Contest, NEM Awards i Content Showcase. Najnoviji sadržaji i novosti iz industrije koji dolaze iz CEE biće prikazani tokom eksluzivnih screeninga i programa Content Showcase. Najbolje dramske TV serije u srednjoj i istočnoj Evropi biće nagrađene na dodjeli nagrada NEM Awards, dok će platforma za nove serije i filmske ideje, NEM Contest, dati priznanje i priliku za dalji razvoj najkreativnijim idejama u četiri različite kategorije.

Pročitaj

Organizatori su najavili dodatnu potvrdu govornika u nadolazećim sedmicama kao i više informacija o novim i unaprijeđenim događanjima na trećem izdanju NEM Zagreba.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum