Trenutno čitaš
Ne znaš šta da gledaš za vikend? Mi znamo!

Ne znaš šta da gledaš za vikend? Mi znamo!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Vikend je savršeno vrijeme za gledanje filmova i serija. Opusti se i napuni baterije misleći malo više o životu imaginarnih likova, a malo manje o sopstvenom. Donosimo ti Pickbox preporuke serija za ovaj aprilski vikend.

Žena u bijelom
šta za vikend
Origin Pictures – Photographer: Steffan Hill

Radnja ove dramske serije smještena je u 19. vijeku te prati Waltera Hartrighta (Ben Hardy), mladog učitelja likovne kulture koji na poziv Fredericka Fairliea (Charles Dance) stiže na imanje Limmeridge u Cumberland kako bi podučio polusestre Marian (Jessie Buckley) i Lauru (Olivia Vinall) umjetnosti.

Blizu neprijatelja
šta za vikend
Foto: radiotimes.com

Istorijska mini serija je smještena u četrdesete godine prošlog vijeka, odlikuje je povezanost s društvenim i ličnim problemima koji su i danas aktuelni. Ovu stilski neobičnu seriju čini posebnom to što otvara mnoga pitanja o filosofskim problemima rata i mira, ali i krivice i traume.

Pročitaj

Forenzičarka Halifax: Odmazda
šta za vikend
Foto Pickbox NOW

Savršena doza uzbuđenja, intrige i akcije idealan je spoj za sve ljubitelje krimića, zbog koje ćete ostati prikovani uz ekran! Najveće pohvale idu u smjeru glavne glumice Rebecce Gibney i njenog utjelovljenja sposobne i neustrašive doktorice Halifax koja se opisuje kao nezavisna, strastvena, hrabra i nepokolebljiva.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum