Trenutno čitaš
Autentičnost i stav u novoj kolekciji nakita Puzla design

Autentičnost i stav u novoj kolekciji nakita Puzla design

puzla design
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Svaka žena zna da je pravi nakit poput tajne rukotvorine koja otkriva njenu priču. Nova kolekcija “URBANA AMAZONIJA” iz kreativne radionice Puzla design predstavlja upravo tu priču – izrađenu od strasti, duše i autentičnosti.

Iza brenda Puzla design stoji Sanja Šeranić, koja nam kroz izradu ovog jedinstvenog nakita osvjetljava put do naše autentičnosti, inspirišući nas da otkremo svoj istinski sjaj.

puzla design
@puzla.design

Nakit iz ove kreativne radionice nije samo prolazan trend, to je izjava o životu koji se živi hrabro i neustrašivo, i o izgradnji ličnog stila koji je bezvremenski i vječan. Svaki komad ovog nakita odaje utisak nemirnog duha i posebnog šarma, a krajnji cilj je postizanje ekstravagancije. Ovdje se ne radi o pravilima, već o osjećaju, o prirodnom sjaju i snazi.

puzla design
@puzla.design

Ručno izrađen od prirodne kože, svaki komad iz nove kolekcije “URBANA AMAZONIJA” odražava životnu energiju i jedinstvenost. Bezvremenski dizajn spojen je sa modernim izrazom, stvarajući asesoare koji su jednako snažni i elegantni kao i žene koje se odluče da ih nose.

puzla design
@puzla.design

Kolekcija “URBANA AMAZONIJA” je za one koji žele živjeti, ne životariti, za one koji ne boje se tuđeg mišljenja, jer znaju nositi svoj stav, za one koje žive svoj život punim plućima i vole biti drugačiji, jer znaju i to da je autentičnost pravi dragulj.

puzla design
@puzla.design

Ponekad priroda žene ne može se ograničiti pravilima ili konvencijama, pa možemo reći da je ovo manifest slobodi žene, odnosno ova kolekcija poziva žene da istraže svoju unutrašnju moć i oslobode svoju pravu suštinu. To je snaga koja proizlazi iz samopouzdanja, hrabrosti i jedinstvenosti, a upravo dio te priče otkriva i nova kolekcija ovog unikatnog nakita.

Pročitaj
zendaya

Ako želiš da izraziš svoj jedinstven stil onda ovaj nakit iz kolekcije “URBANA AMAZONIJA” može da bude tvoja unikatna priča. Potraži ga na društvenim mrežama i u shopu Other Side u Banjaluci u Jevrejskoj ulici na broju 73.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum