Trenutno čitaš
Najuspješniji film svih vremena “Avatar” se vraća u bioskope 22. septembra

Najuspješniji film svih vremena “Avatar” se vraća u bioskope 22. septembra

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nagradom Oscar nagrađena epska avantura Jamesa Camerona iz 2009. godine, “Avatar”, film s najvećom zaradom svih vremena, vraća se u kina u zanosnom 4K visoko dinamičnom rasponu.

Ljubitelji filmova će imati priliku istražiti daleki svijet Pandore u 2154. godini, u 3D formatu. Predstavljamo novi trailer i poster ovog dugoiščekivanog izdanja.

U Avataru, koji je napisao i režirao dobitnik nagrade Oscar James Cameron, glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez i Sigourney Weaver. Film su producirali James Cameron i Jon Landau. Avatar je bio nominovan za devet nagrada Oscar, uključujući najbolji film i najbolji redatelj, a osvojio je tri nagrade Oscar – za najbolju fotografiju, produkcijski dizajn i vizualne efekte.

Pročitaj

(L-R): Lo’ak and Kiri in 20th Century Studios’ AVATAR: THE WAY OF WATER. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Reprizu AVATARA, iz 2009. godine, u distribuciji Blitza, možeš pogledati u svim kinima od 22. septembra u limitiranom vremenskom periodu, u 3D formatu dok novi nastavak “Avatar: Put vode”, u distribuciji Blitza, pogledaj u decembru 2022. godine.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum