Trenutno čitaš
Najpopularniji trendovi na noktima koje moraš probati ove sezone

Najpopularniji trendovi na noktima koje moraš probati ove sezone

manikir
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Trendovi su ciklični, pa nije čudno da neki od omiljenih izgleda noktiju dožive svoj slavni povratak i u ovu sezonu. Na Instagramu je nalet sjajnih, trendovskih dizajna koje želimo dobiti na noktima, a Ultra ti donosi nekoliko trendovskih ideja koje ćeš poželjeti na svojim noktima u predstojećoj ljetnjoj sezoni.

“Half moon” manikir

Ako su ti dosadili svi trendovi manikira koji preplavljuju društvene mreže, obrnuti akcenti mogli bi biti odlično rješenje za tebe. Moderan izgled koji će ti pružiti potpuno novi pogled okrećući klasičan dizajn naopako. “Half moon” manikir, savršen je primjer kako se klasičan stil može transformisati u nešto sveže i jedinstveno.

“Half moon” manikir je stil lakiranja noktiju gdje se bazni dio nokta, ostavlja nepokriven ili se prekriva kontrastnom bojom, formirajući oblik polumjeseca. Ovaj dizajn može biti suptilan ili izražen, u zavisnosti od boja koje koristiš. Obrnuti akcenti, gde se polumjesec nalazi na vrhu nokta umjesto na bazi, pružaju moderan preokret klasičnog stila.

Cherry nails

“Cherry nails” ili manikir inspirisan višnjama, osvaja ljubitelje nail arta širom svieta svojim veselim i svježim izgledom. Ovaj trend je savršena ljetna inspiracija koja unosi dašak zabave i mladalačke energije u rutinu njege noktiju.

“Cherry nails” su stil manikira koji uključuje motive višanja kao glavnu temu dizajna. Ovaj nail art može biti jednostavan, sa par minimalističkih trešanja na svakom noktu, ili složeniji, sa detaljnim crtežima i kombinacijama boja koje evociraju bogatstvo ljetnih dana. Najčešće se koriste svijetle, vesele boje poput crvene, roze i zelene, koje zajedno stvaraju živopisnu i atraktivnu kompoziciju.

“Café au Lait” nokti su elegantan i sofisticiran trend manikira

“Café au lait” nokti su najnoviji trend u svijetu manikira, koji osvaja ljubitelje jednostavnosti i elegancije. Bella Hadid donijela je veliki povratak ovog trenda na holivudsku scenu tokom filmskog festivala u Cannesu. Ovaj stil, inspirisan bogatim i toplim nijansama kafe sa mlijekom, donosi suptilnu i rafiniсanu estetiku koja je savršena za sve prilike.

“Café au lait” nokti svoj naziv duguju francuskom izrazu za kafu sa mlijekom, što savršeno opisuje paletu boja korišćenu u ovom manikiru. Ove nijanse variraju od svijetlo bež do tamno smeđe, stvarajući prirodan i sofisticiran izgled. Dizajn može biti jednostavan i jednobojan, ili se može kombinovati sa različitim teksturama i tehnikama za dodatni efekat.

 

Naslovna fotografija: lacisundays

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum