Ultra Moderno

Najpopularniji trendovi na noktima koje moraš probati ove sezone

PMD07
PMD07

Trendovi su ciklični, pa nije čudno da neki od omiljenih izgleda noktiju dožive svoj slavni povratak i u ovu sezonu. Na Instagramu je nalet sjajnih, trendovskih dizajna koje želimo dobiti na noktima, a Ultra ti donosi nekoliko trendovskih ideja koje ćeš poželjeti na svojim noktima u predstojećoj proljetno/ljetnjoj sezoni.

Mini akcenti na noktima

Evil-eye su trenutno najpopularnji manikir, koji svi obožavaju. U trendu su posebno mali akcenti koji u kombinaciju sa urednim francuskim manikirom daju uredan i svjež proljetno/ljetni izgled tvojim noktima.  U trendu su takođe i mini voćke, povrće i cvijeće na niktima, kao i neprolazna mini srca čija popularnost ne opada.

Obrnuti akcenti na noktima

Ako su ti dosadili svi trendovi manikira koji preplavljuju društvene mreže, obrnuti akcenti mogli bi biti odlično rješenje za tebe. Moderan izgled koji će ti pružiti potpuno novi pogled okrećući klasičan dizajn naopako.

Pastelni manikir

Za ljubiteljke apstraktne umjetnosti, ovo je idealan trend. Dokaz da nail art ne treba biti komplikovan da bi privlačio poglede i pažnju.  Nešto drugačije, a može se nadograđivati i sa prethodna dva trenda i u kombinaciji sa njima izgledati savršeno na tvojim noktima.

Bezvremenske mliječne nijanse

“Mliječni nokti” su neprolazan trend za sve ljubiteljke klasične manikure i nježnog izgleda noktiju. Romantično je uvijek u trendu.

 

Izvor: whowhatwear.co.uk

Slični članci

Zoom optika otvorena u Sarajevo uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti!

Ultra magazin

Vrijeme je za povratak u djetinjstvo uz DISNEY PRINCESS Sisterlove kolekciju essence & CATRICE

Ultra magazin

Još jedan modni trend koji je postao viralan

Ultra magazin