Trenutno čitaš
Najpopularniji trendovi na noktima koje moraš probati ove sezone

Najpopularniji trendovi na noktima koje moraš probati ove sezone

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Trendovi su ciklični, pa nije čudno da neki od omiljenih izgleda noktiju dožive svoj slavni povratak i u ovu sezonu. Na Instagramu je nalet sjajnih, trendovskih dizajna koje želimo dobiti na noktima, a Ultra ti donosi nekoliko trendovskih ideja koje ćeš poželjeti na svojim noktima u predstojećoj proljetno/ljetnjoj sezoni.

Mini akcenti na noktima

Evil-eye su trenutno najpopularnji manikir, koji svi obožavaju. U trendu su posebno mali akcenti koji u kombinaciju sa urednim francuskim manikirom daju uredan i svjež proljetno/ljetni izgled tvojim noktima.  U trendu su takođe i mini voćke, povrće i cvijeće na niktima, kao i neprolazna mini srca čija popularnost ne opada.

Obrnuti akcenti na noktima

Ako su ti dosadili svi trendovi manikira koji preplavljuju društvene mreže, obrnuti akcenti mogli bi biti odlično rješenje za tebe. Moderan izgled koji će ti pružiti potpuno novi pogled okrećući klasičan dizajn naopako.

Pastelni manikir

Za ljubiteljke apstraktne umjetnosti, ovo je idealan trend. Dokaz da nail art ne treba biti komplikovan da bi privlačio poglede i pažnju.  Nešto drugačije, a može se nadograđivati i sa prethodna dva trenda i u kombinaciji sa njima izgledati savršeno na tvojim noktima.

Bezvremenske mliječne nijanse

Pročitaj

“Mliječni nokti” su neprolazan trend za sve ljubiteljke klasične manikure i nježnog izgleda noktiju. Romantično je uvijek u trendu.

 

Izvor: whowhatwear.co.uk

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum