Trenutno čitaš
Najiščekivaniji akcijski blockbuster stiže u bioskope 22. marta

Najiščekivaniji akcijski blockbuster stiže u bioskope 22. marta

L'Occitane
L'Occitane

Od 3. marta su dostupne ulaznice za četvrti nastavak akcijskog kino spektakla John Wick 4 koji u distribuciji Blitz filma u kina stiže pretpremijerno u srijedu, 22. marta ove godine u najprestižnijim kino formatima: IMAX 3D, 4DX, Extreme te ostalim kino formatima.

U Wickovom svijetu sviće novi dan: nova pravila, nove ideje i novo upravljanje čija personifikacija je sadistički frontmen Visokog stola, Marquis, kojeg je utjelovio Bill Skarsgård.

Keanu Reeves vraća se u jednoj od svojih najprepoznatljivih uloga bivšeg atentatora, plaćenog ubice koji ovog puta otkriva put do pobjede nad Visokim stolom – vijećem dvanaest gospodara zločina koji upravljaju najmoćnijom organizacijom podzemlja, i koja je za Wickovu glavu raspisala pothernicu vrijednu više miliona dolara. Ali, prije nego što Wick zasluži svoju slobodu, mora se suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima širom svijeta koji stare prijatelje pretvaraju u smrtonosne neprijatelje.

Donnie Yen as Caine, Bill Skarsgård as Marquis, and Marko Zaror as Chidi in John Wick: Chapter 4. Photo Credit: Murray Close

U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film gledaoce vodi u New York, Pariz, Osaku i Berlin.

U režiji Chada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Basila Iwanyka i Erice Lee u filmu još glume i Ian McShane kao Winston, Lance Reddick kao Charon, legendarni Laurence Fishburne, te akcijska superzvijezda i majstor borilačkih vještina Donnie Yen.

Pročitaj

Za scenarij su zaslužni  Shay Hatten i Michael Finch. Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch i Michael Paseornek su izvršni producenti filma.

John Wick 4, u distribuciji Blitza, pogledaj u kinima od 22. marta u premium formatima.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum