Trenutno čitaš
Najbolji manikir trendovi za jesen

Najbolji manikir trendovi za jesen

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

U doba Tik Tok-a i Instagrama svaki dan naš feed preplave novi trendovi i stilovi. Ako ti treba inspiracija za jesenji manikir, izdvajamo trendove koji su privukli našu pažnju i koje ćemo rado nositi ove sezone.

Latte manikir

Latte šminka je postala veoma popularna na Tik Toku kao topao i lijep tranzicioni trend ljepote koji će naš ten prevesti od osunčanog ljeta do prijatne zime, a takođe se infiltrirao u manikir trendove. Ove jeseni viđamo puno bogatih smeđih nijansi. U trendu su boje karamela, čokolade i krem ​​nijanse. Topli i privlačni tonovi odišu osjećajem udobnosti i sofisticiranosti.

Francuski manikir prilagođen za jesen

Tamni vrhovi francuskog manikira na čistoj prirodnoj bazi, poput crnog vrha, su veoma popularni. Oblik koji se izdvaja su dugi bademasti nokti. Maslinasto zeleni ili smeđi francuski manikir je takođe veoma cool za jesenju sezonu.

Ove varijacije ti omogućavaju da malo začiniš stvari i dodaš dašak jedinstvenosti svom manikiru. Ovo dodaje dašak sofisticiranosti i elegancije, čineći ga savršenim za zimsku sezonu.

Moderna crvena

Crveni nokti su možda jedna od najklasičnijih nijansi. Crvena ima glamur koji nikada neće zastarjeti, ali ove jeseni dolazi u drugačijim trendovskim nijansama poput crvenog hroma i popularne cherry mocha nijanse.

Tamne boje jeseni na kratkim noktima

Prigušeni tonovi i zemljane boje su veoma popularne. Vidimo mnogo boja prirode za jesen-zimu: duboke crvene, zelene, smeđe, crne i tamnoplave. Klasične jesenje nijanse su zauvijek šik.

Kobalt plava

Za sve one koji se još ne mogu oprostiti od ljeta ovo je naša omiljena nijansa u ovom trenutku. To je prekrasna kobalt plava koja lako može preći iz ljetnog u jesenji izgled noktiju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum