Trenutno čitaš
Najbolje obučene zvijezde na crvenom tepihu SAG nagrada

Najbolje obučene zvijezde na crvenom tepihu SAG nagrada

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Dodjela nagrada Udruženja filmskih glumaca SAG 2024. poslužila je kao mjesto okupljanja bivših članova glumačke ekipe nekih od naših omiljenih TV serija i filmova. 

S obzirom na to da su Oskari za samo dvije sedmice, zvijezde su se hrabro odvažile na jednu od posljednjih ceremonija u sezoni dodjele nagrada 2024., dodjelu nagrada Udruženja filmskih glumaca. Zvijezde poput Margot Robbie i Jennifer Aniston izašle su na crveni tepih, noseći blistave haljine. Pogledaj sve najbolje izglede.

Brie Larson je upravo dokazala da je moda jedna od njenih supermoći svojim nevjerovatnim izgledom na dodjeli SAG nagrada 2024. Marvelova glumica (34) pokazala je svoje impresivne trbušnjake u prilagođenom Atelier Versace dvodijelnom outfitu boje breskve. Odvažan dizajn uključivao je izrezani top dugih rukava i obimnu suknju balske haljine ukrašenu mašnama. Larson je rekla da je inspiracija iza seksi outfita bila supermodel Claudia Schiffer, koja je sličnu kreaciju nosila za Vogue foto snimanje 1994. godine.

MONICA SCHIPPER/FILMMAGIC

Margot Robbie stigla je na crveni tepih dodjele nagrada SAG 2024 u crnoj mini haljini Schiaparelli Couture naglašenoj voluminoznim jarko ružičastim detaljima na ramenu koji su se pretvorili u dramatičan šlep. Izgled je oblikovala crnim štiklama i gotovo 100 karata dragulja Lorraine Schwartz, uključujući dijamantsku nanogicu.

FRAZER HARRISON/GETTY

Emily Blunt zabljesnula je na crvenom tepihu u crvenoj haljini Louis Vuitton u kombinaciji s asortimanom Tiffany & Co. nakita. Glumica je nosila Jean Schlumberger Petal Fringe ogrlicu od 18K žutog zlata i platine ukrašene dijamantima.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Jennifer Aniston je konačno zamijenila malu crnu haljinu i pojavila se na crvenom tepihu u uskoj, srebrnoj haljini Celine sa šljokicama i visokim prorezom do butina.

Pročitaj

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Jessica Chastain donijela je veliku dozu holivudskog glamura na dodjelu SAG nagrada 2024. Zvijezda je stigla u prilagođenoj Giorgio Armani Privé crnoj čipkanoj haljini sa dubokim dekolteom.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Emma Stone se pojavila noseći srebrnu haljinu po mjeri Louis Vuittona s izvezenim perjem.

Frazer Harrison/Getty Images

Anne Hathaway je tačno znala šta radi kada se spremala za crveni tepih SAG Awards 2024. U iščekivanju ponovnog okupljanja sa kolegicama iz filma Devil Wears Prada, Hathaway je odabrala arhivsku Versace haljinu iz 2018. godine u zadivljujućoj nijansi – čekajte – plave boje. Ako ti to ništa ne znači, odmah ponovo pogledaj hit film iz 2006. godine. (Ili barem ovaj dio.)

GILBERT FLORES/VARIETY VIA GETTY

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum