Trenutno čitaš
Najbolje besplatne aplikacije za vlasnike kućnih ljubimaca

Najbolje besplatne aplikacije za vlasnike kućnih ljubimaca

Jysk
Jysk

Olakšaj svoj život kao vlasnik kućnog ljubimca. Ako si vlasnik kućnog ljubimca, znaš da je mnogo toga potrebno za adekvatnu brigu o njima, te da budu zdravi i sretni. Tu su obuka, zdravstvena njega, hrana, igračke i oprema, a da ne spominjemo samo želju da im damo i više od toga, jer oni to zaslužuju.

Foto: pexels

Srećom, postoji niz besplatnih aplikacija, koje nam pomažu u toj misiji. Od korisnih savjeta za obuku, preko pomoći i korisnih savjeta, do toga da se naši kućni ljubimci zabavljaju i vesele. U nastavku saznaj sve o besplatnim aplikacijama za pametne telepone, koji će ti pomoći ukoliko imaš kućnog ljubimca.

Besplatna aplikacija “Puppr”

Za vlasnike pasa koji traže manje formalne resurse za obuku, Puppr je dobra opcija. Aplikacija sadrži video zapise o obuci, više od 100 lekcija, pričanje uživo s trenerima i praćenje napretka. Osim toga, lekcije drže poznata instruktorka pasa Sara Carson i njeni psi “Super ovčari”.

Foto: pexels
Besplatna aplikacija “Cat Training”

Ova aplikacija je prepuna informacija, koje će ti pomoći da razumiješ ponašanje svoje mačke i kako je dresirati. Pokriva uobičajena pitanja njege mačaka u vezi s obukom i igrama za mačke, aplikacija Cat Training prilično je jednostavna, ali pruža dobre praktične savjete i trikove, koje bi svaki vlasnik mačke trebao znati.

Besplatna aplikacija “11pets”

Čini se da ova aplikacija pokriva sve kada su u pitanju potrebe vašeg ljubimca. Uz 11pets, možeš pohraniti medicinsku istoriju ljubimca, održavati raspored za predstojeće vakcine i posjete veterinaru, pa čak i pratiti težinu i ishranu vašeg ljubimca. Osim toga, aplikaciji se može pristupiti na više uređaja, tako da tvoji članovi porodice, takođe mogu pratiti najnovije informacije.

Pročitaj

Foto: pexels
Besplatna aplikacija “Cat Fishing 2”

Igra pecanja za mačke! Preuzmi ovu aplikaciju/igricu ​​na svoj telefon ili tablet i gledaj kako tvoja mačka “hvata” šaapicama ribice na ekranu. Ova igra je odlična za mentalnu stimulaciju.

Izvor: mashable.com

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum