Trenutno čitaš
Najbolja izdanja sa crvenog tepiha dodjele BAFTA nagrada u Londonu

Najbolja izdanja sa crvenog tepiha dodjele BAFTA nagrada u Londonu

L'Occitane
L'Occitane

Put do Oskara se nastavlja, a sljedeća stanica je u London, gdje se održava dodjela nagrada Britanske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost. 

Ali dok su same nagrade uzbudljive, ovdje razgovaramo o modi. Cate Blanchett, Florence Pugh, Michelle Yeoh i još mnogo nominovanih glumaca prošetalo je crvenim tepihom. Najveće zvijezde na događaju, međutim, nesumnjivo su princ i princeza od Welsa, William i Kate, koji su prisustvovali dodeli nagrada prvi put od 2020.

Getty Images

Florence Pugh se pobrinula da sve oči budu uprte u nju kada je stigla na crveni tepih na dodjelu BAFTA nagrada. Uz spektakularnu narandžastu haljinu od tila sa bogatim šlepom, izgled glumice bio je nezaboravan. Kosu je uskladila sa svojom nevjerovatnom haljinom, stilizujući svoje plave pramenove u šiljastu punđu, a nosila je zadivljujuću Tiffany ‘Victoria’ ogrlicu i prstenje, kao i Tiffany ‘Inside-Out Hoop’ minđuše.

Getty Images

Anya Taylor-Joy odlučila se za dramatičnu haljinu Schiaparelli Couture od pliša.

Getty Images

Cate Blanchett u vintage haljini Maison Margieli.

Getty Images

Svaka čast kraljici crvenog tepiha Jodie Turner-Smith. Glumica je nosila najupečatljiviju haljinu večeri, ukrašenu srebrnim šljokicama i dramatičnim detaljima od ljubičastog perja. Od njene eterične šminke do statement ogrlice, cijeli izgled je bio savršen.

Pročitaj

Getty Images

Michelle Yeoh u Dior odijelu i sa Moussaieff nakitom.

Getty images

Glumica Lily James obukla je bijelu svilenu haljinu Tamara Ralph s velikim ukrasom od bisera na dekolteu i ogromnom mašnom na leđima.

Getty images

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum