Trenutno čitaš
Najbolja beauty izdanja sa dodjele Zlatnih globusa 2024.

Najbolja beauty izdanja sa dodjele Zlatnih globusa 2024.

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Sezona dodjela nagrada je počela sa dodjelom Zlatnih globusa, a zvijezde su se potrudile da donesu glamur. Godišnji događaj, koji se održava u čast vodećih na filmu i televiziji, privukao je zvijezde A-liste, označivši prvi veliki trenutak na crvenom tepihu 2024.

Atmosfera ceremonije je više naklonjena klasičnom nego avangardnom, a na crvenom tepihu više smo vidjeli prirodnijih i jedostavnijih izdanja, kada je u pitanje šminka.

Jennifer Lopez

Getty

Jennifer Lopez odisala je glamurom starog Holivuda sa voluminoznim bočnim talasima koje je kreirao Chris Appleton i blistavom kožom.

Margot Robbie

Getty

Kao što joj je običaj, Margot Robbie je izgledala uzvišeno. Njen prirodan, svjež izgled kreirala je Pati Dubroff koja je na glumičinim usnama išla sa Chanelinim najekskluzivnijim ružem do sada, 31 Le Rouge u nijansi ‘Rouge Beige’. “Inspiracija za izgled bila je u laganom oslanjanju na Barbie sa puno zdrave, tople kože i mekog ‘Barbie’ dodira. Bez tvrdih linija i ništa previše tamno, sa mekoćom”, otkrila je Pati.

Hailee Steinfeld

© Getty

Hailee Steinfeld je kanalisala Audrey Hepburn eleganciju u prozirnim operskim rukavicama i raskošnom punđom sa pramenovima koji uokviruju lice. Njen izgled kose kreirao je Ricky Fraser, a njenu prirodnu šminku, zajedno sa olovkom u cateye stilu kako bi naglasila njene oči, Ash K Holm.

Florence Pugh

Getty

Florence Pugh se odlučila za svoju sada već prepoznatljivu retro punk frizuru koju je kreirao Adir Abergel. Njenu kosu upotpunio je makeup look Alex Babsky, sa laskavom naznakom crne olovke i blijedoružičastim ružem, Rosso Valentino u nijansi ‘108A’.

Pročitaj

Rachel Brosnahan

Getty

Zvijezda serije Marvelous Mrs. Maisel Rachel Brosnahan odlučila se za jedan od najvećih trendova ljepote u ovom trenutku: mašne za kosu.

Emma Stone

Monica Schipper/GA/Getty Images

Emma Stone je izabrala “izvrnuti” bob, najpopularniju frizuru večeri. Kada je u pitanju makeup, glumica se odlučila za nježan prirodni izled sa blistavom kožom uz novu Glowgasm paletu Charlotte Tilbury.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum