Trenutno čitaš
Na Sea Dance stižu muzičke ikone Konstrakta, Nina Kraviz i Anfisa Letyago

Na Sea Dance stižu muzičke ikone Konstrakta, Nina Kraviz i Anfisa Letyago

Nina Kraviz i Anfisa Letyago, dvije vodeće globalne techno superzvijezde potvrdile su svoje nastupe na ovogodišnjem, osmom izdanju Sea Dance festivala koje će biti održano od 26. avgusta do 28.  avgusta na predivnoj plaži Buljarica kod Budve.

Foto: Sea Dance

Jedna od najvećih DJ zvijezda današnjice, jedinstvena Nina Kraviz poslije četiri godine se vraća u tirkiznu uvalu plaže Buljarica. O njenom usponu na muzički Olimp najbolje govori priznanje MixMaga, jednog od najprestižnijih medija za elektronsku muziku, koji ju je i zvanično proglasio za najboljeg DJ-a na svijetu!

Vodeći elektronski i svjetski festivali kao što su EXIT, Awakenings, Time Warp, Movement i drugi, upisali su je kao svoju nespornu hedlajnerku, a crnogorska publika i dalje pamti njen spektakularan nastup sa jubilarnog petog izdanja Sea Dance festivala 2018. godine.

Nini će se na lajnapu Sea Dance-a pridružiti jedinstvena Anfisa Letyago, Italijanka u nevjerovatnom usponu koja premijerno stiže u Crnu Goru. Izuzetno talentovana i harizmatična Anfisa će od trija na vrhu ovog ljeta napraviti kvartet, kao apsolutno prvo ime nove generacije techno izvođača.  Anfisa Letyago apsolutno je vodeće techno ime nove generacije. Sezona pred nama postaviće je u prvi red mnogih velikih svjetskih festivala, a na talasu tog superjakog hypea sletjeće i na plažu Buljarica na njezin prvi crnogorski nastup!

Foto: Sea Dance

Sea Dance festival nastavlja sa dobrom praksom davanja prostora crnogorskim i regionalnim umjetnicima, pa će se tako čarobnicama svjetske elektronske scene pridružiti i sjajna tehno postava koju čine Dino R, Ilija Đoković, Dino Ganić i Proximus!

Na ovogodišnjem izdanju dobitnika nagrade za Najbolji evropski festival nastupiće i već objavljena muzička imena iz regiona i Evrope: najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Evrovizije KALUSH Orchestra, kao i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednje decenije Dubioza Kolektiv, a uskoro će biti objavljeno još izvođača od kojih će neki takođe po prvi put nastupiti u Crnoj Gori.

Pročitaj

U prodaji je ograničen kontigent najpovoljnijih ulaznica po cijeni od 64 KM, uz uštedu od 40 podsto! Ulaznice su dostupne preko zvanične stranice Sea Dance Festival kao i putem servisa Gigstix.ba.

­

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum